ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα!

Από neolaia.gr Team 23 Ιουλίου 2019

ΕΕΤΑΑ - Παιδικοί σταθμοί: Δείτε τα αποτελέσματα!

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου, τα οριστικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 – 2020 από την ΕΕΤΑΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα και να λαμβάνουν voucher στο eetaa.gr.

Σύμφωνα με επισήμανση που αναγράφεται στη σχετική πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ, μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Επομένως, οι αιτούντες θα μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) σήμερα 23 Ιουλίου 2019.

Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης ή τους κωδικούς TAXISnet του αιτούντος. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού. Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία τουπαιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher).

Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.

Δείτε ΕΔΩ τα τελικά αποτελέσματα

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα ανά νομό

Δείτε ακόμα: Πυροσβεστική: 1.424 οι ικανοί υποψήφιοι για εισαγωγή (ονόματα)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486