Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 28 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 28 Ιουλίου

Η Αγάπη είναι κόσμημα

Από τη Λίλιαν Σίμου

Μέσα του καλοκαιριού και στην εποχή του Λέοντα, ο Ήλιος και ο Άρης δίνουν το στίγμα της φλόγας για δημιουργική έμπνευση και χαρά. Ταυτόχρονα όμως, η Αφροδίτη περνά πλέον στο ζώδιο του Λέοντα, από την 28η του Ιουλίου και παραμένει εκεί ως την 21η Αυγούστου.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει την θετική αίσθηση και την φωτεινή πλευρά της ζωής!

Είναι η έννοια της απόλαυσης των πέντε αισθήσεων. Ό,τι αγγίζουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, απολαμβάνουμε ή δεν συμπαθούμε, εκφράζεται μέσω της Αφροδίτης. Η έννοια της ασφάλειας και της ανασφάλειας, επίσης.

Κατά συνέπεια, η Αφροδίτη είναι βασικός παράγων για να νιώσουμε ωραία στη ζωή.

Στα μέσα του καλοκαιριού, η μαγεία των αισθήσεων μας οδηγεί στο να εκδηλώσουμε πληθωρικά και εντυπωσιακά το συναίσθημα. Θαυμάζουμε, επιδιώκουμε το θαυμαστό και ξεχωριστό, και κυρίως αναζητάμε την φλόγα και την λάμψη γύρω μας!

Παράλληλα, επιθυμούμε να έλκουμε την προσοχή και να έχουμε υψηλή αισθητική.

Το «λίγο» και το «μίζερο» δεν μας ενδιαφέρει, το δάκρυ και ο πόνος του προηγούμενου μηνός, όπου η Αφροδίτη κινήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, προβάλλοντας εσωστρέφεια και υπερ-ευαισθησία, είναι παρελθόν.

Με γενναιοδωρία, στηρίζουμε τους αγαπημένους μας, προσφέρουμε την χαρά και τα δώρα καρδιάς, όπου μπορούμε. Γενναιόψυχα, αντέχουμε στις προκλήσεις της θλίψης που σκοτεινιάζει τη ζωή μας.

Το χαμόγελο, πηγή δύναμης και αισιοδοξίας, γίνεται οδηγός μας.

Εκτιμάμε το ωραίο, το ποιοτικό, την φωτεινή πλευρά των ανθρώπων, τις λαμπερές ιδέες, τις δημιουργικές προοπτικές.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τον φροντίζουμε να είναι φλογερός και φωτεινός. Αλλάζουμε σε κάθε πεδίο, αισθητική και εξωτερική εμφάνιση, ψυχική διάθεση, πνευματική έμπνευση. Όλα πρέπει να είναι χαρούμενα, να μας συγκινούν και να φλογίζουν πνεύμα, ψυχή και σώμα. Ξεκινώντας από την Αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό, φθάνουμε στην αγάπη για όλους όσους και ό,τι μας περιβάλλει.

Η ερωτική διάθεση διατηρείται λοιπόν είναι κινητοποίηση για το έργο μας. Επιδιώκουμε να κατακτήσουμε το χαμόγελο, την απόλαυση, το άγγιγμα, την ψυχική ευφορία, την ικανοποίηση.

Στην υπερβολή της η Αφροδίτη θα φέρει στο φως εγωκεντρικές επιλογές. Θα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και το “δράμα” προκειμένου να τονίσουμε το Εγώ μας ή την έλλειψη προσοχής που δεχόμαστε από άλλους. Αναγνωρίζουμε την ποιότητα στο ταίρι μας, στον συνεργάτη μας, στους φίλους. Αποφεύγουμε πλέον ό,τι πληγώνει την υπερηφάνεια και την υπόστασή μας.

Η Αφροδίτη συνδέεται με τα οικονομικά ζητήματα, για τον λόγο αυτό έχει να κάνει και με τις συναλλαγές μας. Ας αποφύγουμε τις δαπανηρές κινήσεις, αν στο ατομικό μας ωροσκόπιο υπάρχουν περιοριστικοί παράγοντες.

Όπως και να έχει, γίνεται γέφυρα συναισθηματικής επικοινωνίας, με στόχο να χαρούμε την ζωή και την επαφή με εκείνους που μας εκτιμούν, μας αγκαλιάζουν με αγάπη, μας δέχονται με χαρά, εκείνους που είναι «δώρα ζωής» για μας!

Η Αφροδίτη στην πορεία της στον Λέοντα, θα σχηματίσει τις κάτωθι σημαντικές όψεις:

1η Αυγούστου: τρίγωνο με τον Χείρωνα

Η αγάπη θεραπεύει, εξελίσσει, μας κάνει πιο δυνατούς. Ευεργετικές δυνατότητες σε οικονομικά ζητήματα.

2 Αυγούστου: τετράγωνο με τον Ουρανό

Απρόοπτα και ξαφνικές αισθηματικές ανατροπές. Απρόβλεπτα δώρα, εκπλήξεις. Ξαφνικός έρωτας και ένα οικονομικό όφελος ανέλπιστο. Διάλυση όμως σχέσεων, που δεν έχουν ποιοτική βάση.

8 Αυγούστου: τρίγωνο με τον Δία

Σχέσεις εξελίσσονται, αναπτύσσονται και αξιολογούνται θετικά. Συναισθήματα που βρίσκουν την ποιότητα που τους αξίζει. Συνεργασίες επιτυχείς και οικονομικές επιλογές σημαντικές.

14 Αυγούστου: σύνοδο με Ήλιο και χιαστί με τον Πλούτωνα

Κρυφοί φόβοι, συναισθηματικές ανασφάλειες, πάθη ή πόθοι, μας έχουν κουράσει. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε οικονομικά ανοίγματα. Η σύνοδος προς τον Ήλιο, φέρνει αισιοδοξία ξανά.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και σταθεροί. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ταύρος

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι η περίοδος με τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, στον Λέοντα. Θα κινηθείτε στον φλογερό ρυθμό της Αφροδίτης, και θα νιώσετε την σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε και θα επιδιώκετε να είστε λαμπεροί, να εργαστείτε θέτοντας βάσεις για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας. Περισσότερο «γήινοι» στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες λεπτομέρειες και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν και κινείστε βιαστικά αυτό το διάστημα, ίσως περιορίζετε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σας. Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον γι’ αυτά. Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που δίνει η παρουσία τους.

Δίδυμοι

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με λαμπερές ιδέες και συναντήσεις, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σας, Ερμή, (ως την 1η Αυγούστου) ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά στο ταίρι σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;