4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στις διακοπές με τον σύντροφό σου!
Γιατί οι διακοπές με τον σύντροφό σου θέλουν μία ιδιαίτερη προσοχή!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας, οι περισσότεροι, το περνάμε σχεδιάζοντας τις διακοπές μας και γκρινιάζοντας για την άδειά μας που δυστυχώς ακόμα αργεί.

Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που η καλοκαιρινή απόδραση θα σε βρει παρέα με τον σύντροφό σου, υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να προσέξεις ώστε να περάσετε καλά και να μην καταλήξετε τσακωμένοι ή και χωρισμένοι.

1. Μην έχεις υψηλές προσδοκίες

Όταν έχεις περάσει έναν ολόκληρο χρόνο, κάνοντας όνειρα για το καλοκαίρι και τις διακοπές, θέλοντας και μη έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου μία ιδανική εικόνα που είναι τρομερά εύκολο να ανατραπεί με αποτέλεσμα να ξενερώσεις, να ξεσπάσεις στον σύντροφό σου και να καταλήξεις να τσακώνεσαι από το πουθενά.

Τίποτα δε γίνεται να είναι απόλυτα τέλειο. Κάποιο απρόοπτο θα συμβεί και καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτό.

2. Μη χαλάσεις όλα σου τα λεφτά

Το ξέρω πως οι ολιγοήμερες διακοπές είναι κάτι που έχει μόνο επιθυμείς, αλλά χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Ξέρεις όμως πολύ καλά πως οι διακοπές στα ελληνικά νησιά μπορούν να γίνουν ο λόγος που άδειασε το πορτοφόλι σου και το μηνιάτικο έκανε φτερά μέσα σε 5 μέρες.

Γι’ αυτό προετοιμάσου εγκαίρως. Κλείσε νωρίτερα το μέρος που θα μείνετε ώστε να βρεις καλύτερες τιμές ή σκεφτείτε και τη λύση του camping. Θα είναι σίγουρα κάτι που θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες και θα διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε τόσα πολλά.

3. Μην περιμένεις πως ο σύντροφός σου θα αλλάξει στις διακοπές

Πολλές φορές όταν μία σχέση βρίσκεται σε “κρίση”, έχουμε την τάση να πηγαίνουμε διακοπές για να λύσουμε το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνουμε είναι να μεταφέρουμε το πρόβλημα σε διαφορετική τοποθεσία.

Ναι, στις διακοπές σίγουρα είμαστε πιο χαλαροί, αλλά μην ελπίζεις πως το αγόρι ή το κορίτσι σου από εκεί που στην Αθήνα ήταν μες στα μούτρα, θα βρεθεί στο νησί και θα γίνει το απόλυτο party animal. Θα απογοητευτείς! Γι’ αυτό φρόντισε να πεις τους προβληματισμούς και τα παράπονά σου πριν σαλπάρετε.

4. Λάβε υπόψιν τη γνώμη του άλλου

Σε καταλαβαίνω! Σε έχει πιάσει κάτι και θες να προλάβεις μέσα σε 15 μέρες να κάνεις ότι δεν έκανες σε ολόκληρο χειμώνα. Μην ξεχνάς όμως πως και ο άλλος είναι κουρασμένος και θέλει να περάσει όμορφα και να χαλαρώσει.

Καθίστε -χαλαρά και όχι υπό πίεση- κάτω και συζητήστε μαζί τι θέλει να κάνει ο καθένας ώστε να βρείτε, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, μία λύση που να ευχαριστεί και τους δύο.

Δες ακόμα: Οι 7 συνήθειες που θα χαλάσουν τη σχέση σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;