8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις και να προσέχεις το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι ήρθε και εσύ πρέπει να ξέρεις τα πράγματα αυτά!

Οι συμβουλές που χρειαζόμαστε όλοι να ακολουθήσουμε το φετινό καλοκαίρι! Σε θέλω σε ετοιμότητα!

Η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να είναι για χαλάρωση και ξεκούραση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αγνοήσεις την υγεία σου. Για να περάσεις καλά, πρέπει να έχεις και δύναμη και αντοχή για να ταξιδέψεις να… παρτάρεις και να κάνεις και τα μπάνια σου!

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και των διακοπών σου για να μπορέσεις να αντέξεις τη ζέστη και να είσαι υγιής! Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε!

1.Ενυδάτωση

Το Α και το Ω το καλοκαιριού. Το νερό είναι ο σύμμαχος σου στην προκειμένη περίπτωση και καλό θα είναι να καταναλώνεις όσο περισσότερο μπορείς.

2.Διατροφή

Η καλοκαιρινή διατροφή απέχει κατά πολύ από αυτά που καταναλώνουμε τον χειμώνα. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Πρέπει να τρως ελαφριά.

3.Κρύα μπάνια

Ναι, ναι! Κάνουν καλό! Όσο περίεργο και αν σου φανεί, το κρύο νερό επιδρά καλύτερα στο δέρμα σου και οι πόροι σου κάνουν καλύτερη απορρόφηση.

4.Κλείσε τα φώτα

Τα φώτα ζεσταίνουν τον χώρο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζεσταίνεσαι και εσύ. Εξοικονομείς και ρεύμα!

5.Μην εξαντλείσαι

Μπορεί να έχεις μια ρουτίνα στον τομέα της εκγύμνασης αλλά πρέπει να προσέχεις. Χαλάρωσε τη γυμναστική σου γιατί η ζέστη δε βοηθά το σώμα να αντεπεξέλθει σωστά.

6.Σκιά

Όσο μπορείς προσπάθησε να μένεις στη σκιά. Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και όσο τον έχεις πάνω από το κεφάλι σου, τόσο πιο πολύ θα κουράζεσαι.

7.Καλό ζευγάρι γυαλιά

Ένα καλό ζευγάρι γυαλιά είναι σημαντικό. Τα μάτια μας χρειάζονται προστασία. Οπότε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι τρομερά σημαντικό. Ο φακός τους απορροφά τις ακτίνες και έτσι δεν ενοχλούνται τα μάτια.

8.Αντηλιακό

Τα tips που διαβάζεις παντού περιέχουν πάντα μια λέξη: «αντηλιακό». Είναι το πιο σημαντικό πράγμα του καλοκαιριού. Προστατεύει το δέρμα σου και δεν καίγεσαι. Πάντα βάζουμε στο πρόσωπο και εννοείται πως το έχουμε πάντα μαζί μας στην παραλία.

Δες επίσης: 4 οικονομικά και άκρως διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;