La Casa de Papel: Από αύριο στο Netflix ο τρίτος κύκλος της σειράς
Οι οκτώ ληστές του Βασιλικού Νομισματοκοπείου της Μαδρίτης κάνουν δυναμικό comeback από αύριο

Το La Casa de Papel ή «Money Heist» ή «Τέλεια Ληστεία», όπως θες πες το, επιστρέφει θριαμβευτικά από αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις μικρές συνδρομητικές μας οθόνες με 3η συνεχή σεζόν και ανανεωμένο καστ ηθοποιών.

H ομώνυμη ισπανική σειρά αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix και, από την πρώτη κιόλας του σεζόν, έκανε άπαντες να μιλάνε για την ασύγκριτη κινηματογραφική ληστεία στο βασιλικό Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης.

Φορώντας τις κόκκινες στολές τους και τη μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί, η οποία και μετατράπηκε σε παγκόσμιο viral trend, οι 8 αγαπημένοι μας ληστές, Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ντένβερ, Ναϊρόμπι, Όσλο και Ρίο μπουκάρουν στο ισπανικό νομισματοκοπείο για να εκτελέσουν το άψογα προμελετημένο σχέδιο του «μυαλού» της υπόθεσης «Καθηγητή» («El Profesor»), ο οποίος και κινεί τα νήματα μέσα από incognito τοποθεσία.

Η Ισπανική σειρά του Netflix, λοιπόν, την οποία αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, επιστρέφει με ολοκαίνουρια σεζόν, όπως άλλωστε έχει γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό μέσα από το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μας άφησε διάφορα hints, όπως ότι πρόκειται να δούμε και καινούρια πρόσωπα στο cast, αφού, πέρα από το τρέιλερ με τους ήδη γνώριμους χαρακτήρες της σειράς, κυκλοφόρησε κι ένα καινούριο τρέιλερ, που ήρθε να μας συστήσει τα νέα πρόσωπα που θα βοηθήσουν στη νέα «Τέλεια Ληστεία» του «εγκεφάλου» της όλης υπόθεσης El Profesor και της παρέα του.

Πολλές φήμες για την πλοκή του τρίτου κύκλου έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και λογικό, αν σκεφτείς το teaser trailer, στο οποίο εμφανίζεται ο El Profesor να βγάζει τη μάσκα του και να μας συλλαβίζει ότι «όσοι αντιλαμβάνονται αυτή τη μάσκα ως σύμβολο αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε».

Το παρασύνθημα;

«Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά».

Η περιβόητη ομάδα των οχτώ ληστών στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας έχει πολλά να πει και αναμένουμε πως και πως για το πολλά υποσχόμενο αυριανό comeback!

Δες ακόμα: Το ελληνικό La Casa de Papel έρχεται από την Κρήτη και είναι απλά απολαυστικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;