5 δουλειές που μπορείς να κάνεις σαν φοιτητής και να βγάζεις το χαρτζιλίκι σου!

Από neolaia.gr Team 18 Ιουλίου 2019

Είσαι φοιτητής και θέλεις να βρεις μία δουλειά για να βγάζεις το χαρτζιλίκι σου; Τότε, αυτές είναι ότι πρέπει για σένα!

Είσαι φοιτητής και θέλεις να βγάλεις κάποια λεφτά παραπάνω, αλλά και σε μία δουλειά που να μην επηρεάζει τη σχολή σου και την απόδοσή σου σε αυτή. Μπορεί, επίσης, απλά να θέλεις να πιάσεις μία δεύτερη δουλειά γιατί δε σου φτάνουν αυτά που βγάζεις από την πρώτη σου.

Γι αυτό σου έχω μία λίστα με δουλειές που μπορείς να κάνεις και να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις!

1. Ντελίβερι

Αν έχεις ένα μηχανάκι και ξέρεις πολύ καλά την περιοχή σου, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Έτσι και αλλιώς, τα περισσότερα φαγάδικα ανοίγουν από το μεσημέρι και μετά, οπότε, μπορείς να ρυθμίσεις τις ώρες σου, ανάλογα με το τι χρειάζεσαι.

2. Babysitter

Σου αρέσει να ασχολείσαι με παιδιά; Τότε, αυτή η δουλειά είναι η κατάλληλη για σένα. Δε χρειάζεται να ψάξεις για κάτι που θέλουν κάθε μέρα, αλλά μπορείς να το πεις σε γνωστούς σου με παιδιά και να τους τα προσέχεις όταν αυτοί έχουν κάποια έξοδο ή υποχρεώσεις. Είναι και πολύ ευχάριστη δουλειά!

3. Freelance

Μία δουλειά που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ουσιαστικά επιλέγεις τον κλάδο που θέλεις και βλέπεις τι ζήτηση υπάρχει. Ασχολείσαι με ένα μόνο πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει ο εργοδότης και βγάζεις κάποια λεφτά παραπάνω. Τις ώρες τις ρυθμίζεις όπως θέλεις εσύ, απλά πρέπει να προλάβεις την προθεσμία. Μπορείς να κάνεις και διάφορες τέτοιες δουλειές μαζί!

4. Νοίκιασε τον χώρο σου

Εντάξει δεν είναι ακριβώς δουλειά, αλλά είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βγάλεις κάποια έξτρα λεφτά. Αν έχεις κενά δωμάτια στο σπίτι σου μπορείς να τα επινοικιάζεις και να βγάζεις αρκετά καλά λεφτά!

5. Ιδιαίτερα μαθήματα

Επιλέγεις εσύ πόσα μαθήματα θα κάνεις και τις ώρες που θα τα κάνεις. Αν είσαι ειδικός σε κάτι μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολο και να βγάζεις και τα λεφτά που θέλεις για να συμπληρώσεις στα οικονομικά σου. Επίσης, το ωράριο είναι πολύ ευέλικτο και μπορείς να το ρυθμίζεις εσύ!

Δες ακόμα: 4 τρόποι να ενισχύσεις το βιογραφικό σου ενώ δουλεύεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486