Brexit: Μία νέα τροπολογία απαγορεύει την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία!
Μία νέα τροπολογία προσπαθεί να διαφυλάξει το ομαλό Brexit!

Τα γεγονότα με το Brexit είναι πολλά και πολύ επικίνδυνα για το μέλλον της Βρετανίας. Έτσι, η Βουλή των Κοινοτήτων ενέκρινε τροπολογία που μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια μελλοντικής κυβέρνησης να διακόψει την λειτουργία του κοινοβουλίου για να διασφαλίσει ένα Brexit χωρίς συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εισηγητές της τροπολογίας ήταν ο Χίλαρι Μπεν του Εργατικού Κόμματος και ο Άλιστερ Μπερτ των Τόρις. Μάλιστα, η τροπολογία αυτή υπερψηφίσθηκε από 315 βουλευτές, έναντι 274 αρνητικών ψήφων.

Η γνωστή εφημερίδα Guardia δηλώνει ότι η κίνηση της Βουλής των Κοινοτήτων θεωρείται προληπτικό πλήγμα κατά της εξουσίας του Μπόρις Τζόνσον, που αναμένεται να πάρει τι διακυβέρνηση της χώρας μετά την παραίτηση της Τερέσα Μέι!

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι, πλέον, το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος και κατά συνέπεια την πρωθυπουργία της Βρετανία. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αρνηθεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να διακόψει την κοινοβουλευτική περίοδο και κατά συνέπεια την λειτουργία του κοινοβουλίου, για να μπορέσει να διασφαλίσει ένα Brexit χωρίς συμφωνία την 31η Οκτωβρίου.

Οι πολιτικές εξελίξεις στη Βρετανία είναι πολλές και αλλάζουν πολύ γρήγορα!

Δες ακόμα: Τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχος της Τερέζα Μέι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;