4 τρόποι να ενισχύσεις το βιογραφικό σου ενώ δουλεύεις!
Το βιογραφικό σου μπορείς να το ενισχύσεις ενώ, ταυτόχρονα, δουλεύεις!

Το βιογραφικό σου είναι κάτι που μπορείς να χτίζεις ενώ δουλεύεις. Πέρα από ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να χρειάζεται την αναπόσπαστη προσοχή σου, μπορείς να κάνεις πράγματα για να το ενισχύσεις ενώ έχεις μία δουλειά.

Είναι απλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να μάθεις και να πάρεις το κάτι παραπάνω που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς! Γι αυτό δες τι μπορείς να κάνεις!

1. Σεμινάρια

Τα σεμινάρια είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να διευρύνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και να δουλεύεις ταυτόχρονα. Μπορείς να κάνεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου που σου δίνουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

2. Μάθε πρώτες βοήθειες

Σε πολλά αντικείμενα η γνώση πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητες και σε άλλα είναι ένα μεγάλο συν. Πλέον, πολλές εταιρίες δίνουν σημασία στο να μπορεί ο υπάλληλος να παρέχει πρώτες βοήθειες εάν χρειαστεί. Μάλιστα, πολλές παρέχουν και δωρεάν εκμάθηση τους.

3. Φρέσκαρε τις γνώσεις σου στους υπολογιστές

Αν έχεις πάρει ECDL στο παρελθόν, μπορείς να δεις πάλι από τεστ και σημειώσεις που έχεις κρατήσει όλα αυτά που έχεις ξεχάσει. Αν όχι, μπορείς να προσπαθήσεις να πάρεις το πτυχίο αυτό που θα σου χρειαστεί σε ότι δουλειά και να κάνεις. Πλέον, οι υπολογιστές είναι μέρος της καθημερινότητας μας και η γνώση τους είναι κάτι που απαιτούν όλοι οι εργοδότες. Οπότε, αν βλέπεις ότι δεν παίρνεις την προαγωγή που τόσο θέλεις γιατί δεν έχεις το πτυχίο αυτό, μπορείς να πας να το πάρεις!

4. Μεταπτυχιακό

Υπάρχουν πολλά μεταπτυχιακά που μπορείς να τα κάνεις part- time, οπότε μπορείς να δουλεύεις, ή και μέσω ίντερνετ οπότε βλέπεις τις παρουσιάσεις όποτε μπορέσεις εσύ. Θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις σε ένα κομμάτι της δουλειάς σου και θα σου δώσει εφόδια για να μπορέσεις να έχεις ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη σε αυτό που κάνεις!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις να κάνεις την πρώτη μέρα στη νέα σου δουλειά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;