ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Νέα ημερομηνία για τα τελικά αποτελέσματα!
ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί: Δείτε αναλυτικά!

Σύμφωνα με πηγές και πληροφορίες, μετά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την υποβολή ενστάσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στο eetaa.gr, η ΕΕΤΑΑ αποφάσισε να ανακοινώσει παράταση της διαδικασίας μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επομένως, τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 23 Ιουλίου 2019 και όχι στις 21 Ιουλίου, ημερομηνία που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Αναμένεται επιπλέον, εντός της ημέρας, η ΕΕΤΑΑ να ανακοινώσει την παράταση στην προθεσμίας για την υποβολή των ενστάσεων στους προσωρινούς πίνακες των αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», ενώ η νέα προθεσμία αναμένεται να είναι μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε τα εξής:

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται με διαπιστευτήρια TAXISNET. Μετά την εξουσιοδότηση στον εξυπηρετητή της ΕΕΤΑΑ για την προσπέλαση των στοιχείων σας που τηρούνται στην ΑΑΔΕ, μεταφέρεστε σε οθόνη που αφορά την ένσταση. Η πρώτη προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων έληγε 17 Ιουλίου, δηλαδή σήμερα Τετάρτη στις 24:00.

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019.

Σύμφωνα με πηγές, παράταση κρίθηκε αναγκαία, εξαιτίας πολλαπλών προβλημάτων που προέκυψαν στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των ενστάσεων, το οποίο πρόβλημα εντοπίστηκε στο “ανέβασμα” των επισυναπτόμενων αρχείων.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΕΤΑΑ, το αρχείο με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες και όχι με ελληνικούς. Στις αναλυτικές οδηγίες της ΕΕΤΑΑ για την ένσταση, αναφερόταν το εξής: «Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό (π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)», σημείωση και οδηγία που φαίνεται να έχει δημιουργήσει όλο το πρόβλημα, καθώς οι αιτούντες μετανομάζουν στα ελληνικά τα σχετικά αρχεία, ώστε να περιγράψουν το τι είναι το κάθε επισυναπτόμενο αρχείο που ανεβάζουν στην ηλεκτρονική ένσταση.

– Επιλέξτε «Δημιουργία ένστασης».

1. Συμπληρώστε την αιτιολογία της ένστασηςκαι πατήστε «Αποθήκευση»(υποχρεωτικό πεδίο)

2. Επισυνάψτε τα δικαιολογητικά της ένστασης (σε μορφή pdf).

– Επιλέξτε «Επισύναψη δικαιολογητικού»

1. Επιλέξτε το αρχείο του δικαιολογητικού από το δίσκο σας

2. Περιγράψτε τι είναι αυτό το δικαιολογητικό(π.χ . Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης)

3. Ολοκληρώστε την επισύναψη επιλέγοντας «Ανέβασμα του αρχείου που επιλέξατε στο διακομιστή της ΕΕΤΑΑ»

– Όταν ολοκληρώσετε την επισύναψη των δικαιολογητικών επιλέξτε «Υποβολή ένστασης».Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώνεται η υποβολή της ένστασης.

– Μετά την Υποβολή της ένστασης δεν έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε συμπληρωματική ένσταση, με την ίδια διαδικασία. Ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός συμπληρωματικών ενστάσεων είναι 3.

Οριστικά αποτελέσματα – Πότε

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ στις 21 Ιουλίου 2019.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δες ακόμα: ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;