Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ για το Παγκόσμιο Κύπελλο!
Δες τις νέες εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ που τιμούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο το παρελθόν!

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ετοιμάζεται να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Μάλιστα, έγινε και η αποκάλυψη των νέων εμφανίσεων της ομάδας. Οι νέες φανέλες μας θυμίζουν κάτι από το Ευρωμπάσκετ του ’87!

Η GSA Sport εξέδωσε ένα σχετικό δελτίο τύπου για τις νέες φανέλες. Στο Δελτίο Τύπου γράφει τα εξής:

“Η GSA Sport ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα 15/7/2019 το λανσάρισμα των νέων εμφανίσεων για τους επίσημους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καθώς και στο Aegean Cup και Τουρνουά Acropolis.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η GSA Sport σχεδίασε και κατασκεύασε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα τις νέες εμφανίσεις, με μια επετειακή διάθεση επιλέγοντας το μπλε χρώμα που είχαν οι φανέλες των παιχτών στο θρυλικό Eurobasket του ’87. Αξιοσημείωτο είναι πως στις φανέλες του Παγκοσμίου στην Κίνα αναγράφεται το ‘ΕΛΛΑΣ’ με ελληνική γραφή, δίνοντας έμφαση στις αξίες του κλασσικού αθλητισμού και την βαρύτητα που αρμόζει σε μια παγκοσμίου εμβέλειας εμφάνιση συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των νέων εμφανίσεων έγινε σύμφωνα με τις 3 αξίες που πρεσβεύει η GSA Sport: αθλητισμός, καινοτομία, οικολογία με υψηλές προδιαγραφές, σεβασμό στο περιβάλλον και αξεπέραστη αισθητική.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις υψηλές και συνεχείς απαιτήσεις χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία GSA HYDRO+ προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και μοναδική εμπειρία!

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της ομάδας!”

Δες εδώ τις νέες εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κίνα!

Δες ακόμα: Η 14η Ιουλίου είναι και επίσημα η «Ημέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο» στο Μιλγούοκι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;