Antique: Το άγνωστο σκηνικό που είχε γίνει όταν εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Eurovision!
Ο Νίκος Παναγιωτίδης αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στη Eurovision του 2001, όταν είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τους Antique!

Ο θεσμός της Eurovision είναι κάτι που κερδίζει το ενδιαφέρον κάθε χρόνο και θέλουμε να μαθαίνουμε όσα περισσότερα γίνεται από τα backstage και από διάφορα άλλα σκηνικά που έχουν γίνει. Ένα τέτοιο σκηνικό αποκάλυψε ο Νίκος Παναγιωτίδης στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” για τη συμμετοχή των Antique!

Ο Νίκος Παναγιωτίδης είχε λάβει συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2001, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τότε που ήταν μέλη του συγκροτήματος Antique. Μάλιστα, είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα και είχαν καταφέρει να κερδίσουν την τρίτη θέση. Όμως, αυτό το περιστατικό που αποκάλυψε, δεν το γνώριζε κανείς.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παναγιωτίδης δήλωσε:

“Είναι τόσα πολλά τα χρόνια, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε εμείς τότε στη Δανία ήταν ότι είχαν βάλει το φόρεμα της Έλενας μέσα σε ένα ριζόχαρτο που ήταν μαύρο.

Και έβρεχε και λερώθηκε το άσπρο φόρεμα και τρέχαμε πανικόβλητοι να φωνάξουμε αυτή που το έραψε, να το ξαναράψει. Αυτό το τρέξιμο είχαμε, πέρα από εκεί όλα ήταν τέλεια.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε την Έλενα Παπαρίζου σε μουσικά βραβεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;