Μαρία Σάκκαρη: Τι απαντάει στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά;
Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη της απάντησε στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Η Mαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι δύο Έλληνες τενίστες οι οποίοι διαγράφουν μία πολύ σημαντική πορεία στο άθλημα αυτό και έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά, μάλιστα, για την μεταξύ τους σχέση!

Οι δύο τους περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, καθώς πολλές φορές έχουν βρεθεί να αγωνίζονται στα ίδια τουρνουά, αλλά και να προπονούνται μαζί. Και οι φωτογραφίες αυτές έχουν κάνει ακόμη πιο έντονες τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Όμως, η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη της, που έδωσε στο Λονδίνο, έκλεισε μία και καλή την πόρτα στις φήμες αυτές. Μάλιστα, η γνωστή Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε:

“Όχι, δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15- 16.”

Τα δύο παιδιά δουλεύουν σκληρά πάνω στο άθλημα του τένις από πολύ μικρά. Μάλιστα, είναι και οικογενειακοί φίλοι μιας και των δυο οι μητέρες υπήρξαν μεγάλες τενίστριες. Η Αγγελική Κανελλοπούλου έφτασε στο Νο. 43 της WTA, ενώ η Julia Apostoli υπήρξε Νο. 1 στα junior.

Επίσης, έχουν βρεθεί μαζί και στο κορτ, στο Hopman Cup του 2019, όπου αγωνίζονταν μικτές ομάδες (ένας άντρας και μία γυναίκα) από διάφορες χώρες!

Δες επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σεξιστική ανάρτηση στο Twitter που κατέβασε αλλά δε θα ξεχαστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;