Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω - 16 Ιουλίου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω – 16 Ιουλίου 

Σε κρίσιμη συναισθηματική καμπή

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Η δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, έκλειψη Σελήνης κορυφώνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 16ης προς 17η Ιουλίου, στην 24η μοίρα του Αιγόκερου.

Μία περισσότερο δύσκολη σε φόρτιση συγκινησιακή έκλειψη από αυτή του Ηλίου, φέρνει την Σελήνη σε θέση αδυναμίας, στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, ενώ απέναντί της ορθώνονται η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο.

Στον χάρτη της έκλειψης, σχηματίζεται σταυρός με τον ωροσκόπο και τον 7ο οίκο, στον Κριό και στον Ζυγό αντίστοιχα.

Μία σύγκρουση που μας κινητοποιεί να πάρουμε θέση ως προς τα συναισθήματά μας, την αναλγησία και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε, να ξεκαθαρίσουμε κοινωνικούς στόχους, προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Όλα ξεκινούν από την προσωπική μας όμως επιλογή, ανάληψη ευθύνης και αντίδραση.

Αν είμαστε μάχιμοι και σε εγρήγορση, θωρακίσουμε τις αδυναμίες μας και αντισταθούμε στη φθορά του χθες, τότε, υπάρχει η δυνατότητα να κυοφορήσουμε ένα νέο στόχο, έργο και προοπτική, να φανούμε κύριοι του πεπρωμένου μας.

Ίσως μάλιστα η έκλειψη αυτή σηματοδοτήσει το τέλος του πόνου, το τέλος μίας κατάστασης που πίεσε πολύ τα συναισθήματά μας, βάρυνε την ψυχή, κούρασε εν γένει…

Η χαρά προκύπτει μετά από τον αγώνα της απαλλαγής, με τον Ερμή στον Λέοντα ανάδρομο, που προσπαθεί να μας προσφέρει τη χαμένη λάμψη ιδεών και έμπνευσης, τον Άρη στον Λέοντα, τον Χείρωνα στον Κριό, σε μία εναρμόνιση που αναπτερώνει το ηθικό μας, την διάθεση και εκφράζει τον ενθουσιασμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Δίας είναι επίσης σε ένα φωτεινό ζώδιο, στον Τοξότη, και κρατά ακόμη δώρα για μας…

Ένας γόρδιος δεσμός συχνοτήτων που πάλλονται και προκαλούν:

Στην θετική τους πλευρά:

-Παρακίνηση για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα

-Νέες προοπτικές οικονομικής φύσης

-Συνειδητοποίηση

-Αντικειμενική αντίληψη

-Πρωτοβουλία κάτω από το βάρος μίας συγκίνησης

-Κοινωνικές μεταρρυθμίσεις

-Κυριαρχία πάνω στις συγκινήσεις μας

-Κατάκτηση μετά από χρόνο και κόπο που έχουμε καταβάλει

Στην αρνητική τους πλευρά:

-Διάλυση σχέσεων, γάμου

-Πάθη και ζήλια

-Ανταγωνισμό στην εργασία

-Προσπάθεια επιβολής και ψυχαναγκασμού

-Ισχυρογνωμοσύνη στις σχέσεις

-Εκνευρισμός

-Έλλειψη ευγένειας

-Αδημονία

-Έλλειψη δημοτικότητας

Από την δομή του χάρτη, βλέπουμε πως πρέπει να αλλάξει το τρόπος δράσης στα θέματα των συνεργασιών και των σχέσεων. Η παρορμητικές συγκινήσεις που μας ωθούν να αναλάβουμε ευθύνες ή να οδηγήσουμε το άρμα των σχέσεων, χρειάζονται επιδέξιες επιλογές και φωτεινές προοπτικές. Οι παρορμητικές αντιδράσεις απαιτούν σωστή θωράκιση. Τελικά, οι σχέσεις αυτές διαλύονται, αν τα λάθη δεν μας διδάσκουν και επαναλαμβάνονται.

Η συμβουλή για την περίοδο αυτή είναι να έχουμε υπομονή, να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τα απρόοπτα με ψυχραιμία και κυρίως, με θετική διάθεση, αγάπη, κατανόηση, συζήτηση και αίσθηση του δικαίου.

Ωστόσο, οι πιέσεις γίνονται φορτικές, το περιβάλλον θα μας φέρει στα άκρα, και όλα μοιάζουν με ένα τεστ αντοχής. Οφείλουμε να αντιπαραταθούμε με ευγένεια, αυτοπεποίθηση, να επιδείξουμε αντοχή και να εξελιχθούμε μέσα από αυτές.

Διακρίνεται το καρμικό στοιχείο, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης εμπλέκονται στις εκλείψεις.

Είναι ο καρμικός γάμος των αντιθέτων, για να γεφυρωθούν διαφορές ή να επέλθει οριστική διάλυση! Μία βαθιά εμπειρία στην διαδρομή της γνώσης…

Πρέπει να θεωρούμε τις εκλείψεις μία αρνητική περίοδο; Φυσικά και όχι.

Η έκλειψη μας φωτίζει σημεία που έχουμε ανάγκη να διερευνηθούν και να διαλευκανθούν. Αποκαλύπτουν θέματα, έχουν να κάνουν με τις κρυφές αγωνίες ή προσδοκίες μας, αλλά και με ζητήματα που είναι κλονισμένα αλλά δεν αποφασίζουμε να τους δώσουμε ένα τέλος.

Επειδή σε ένα χάρτη όλα συνδέονται, έτσι και στον χάρτη της έκλειψης, θα διαπιστώσουμε πως δεν αρκεί μόνο το ζευγάρι των ζωδίων που συμμετέχει, αλλά ο δεκανός, η ζωδιακή μοίρα, καθώς και οι πλανήτες που θα σχηματίζουν όψη με το φαινόμενο αυτό. Κατά συνέπεια, θα διαπιστώσουμε πως είναι μία σύνθεση από πινελιές που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τον χάρτη του ουρανού.

Σημείωση: Αν θέλετε να σας πληροφορήσουμε για το σημείο που αγγίζει πιθανώς η συγκεκριμένη έκλειψη, αφήστε μας τα στοιχεία γέννησης στην Eπικοινωνία του astrolife.gr.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Η έκλειψη αναδεικνύει τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την καθιέρωσή σας, το κύρος σας, την καριέρα σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, με ένα απρόοπτο τρόπο αλλάζετε στάτους. Ας είστε σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να σας προλάβουν άλλοι και να ξαφνιάσουν. Πρόκειται για μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει σε μεγάλο βαθμό, μία στροφή ξαφνική φέρνει στο φως νέες προδιαγραφές. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Τα πιθανά λάθη θα προέλθουν αν δεν δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες και στις συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Ο Δίας προτάσσει την ανάγκη για ευκαιρίες και εξέλιξη, αλλά ο ανάδρομος Ερμής κυρίως φέρνει όσα χρεωστούμενα υπάρχουν κι όχι νέες δυνατότητες μέσα στον μήνα. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Στα αισθηματικά σας όμως, μπορεί να έχετε αναστάτωση, αναζητώντας περιπέτειες… που δεν θα διαρκέσουν!

Ταύρος

Η έκλειψη δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται αυτή την περίοδο. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα μακρινό ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με το εξωτερικό ή πολυεθνικές, θα σας εξυπηρετούσε να εστιαστείτε εκεί. Κάποια ζητήματα νομικής υφής, θα αργήσουν, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για νομικά συμβόλαια και οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Αν έχετε αποφάσεις να πάρετε, κάνετε υπομονή, καθώς λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στο τέλος θα ανταμειφτείτε, ή θα ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει, αν δεν κινηθείτε παρορμητικά και επιπόλαια. Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο έντασης, κυρίως αν ταξιδεύετε συχνά. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, αποφύγετε τις περιστασιακές περιπέτειες.

Δίδυμοι

Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και την σταθερότητας σε ό,τι αφορά κάποιο απόκτημα. Αν έχετε να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές ήσασταν περισσότερο τακτοποιημένοι και τυπικοί. Τώρα ίσως φανείτε ανέμελοι και αβέβαιοι στις επιλογές, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, είναι σε ανάδρομη πορεία αυτή την εποχή. Ωστόσο, οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση. Στα αισθηματικά σας πρέπει να σκεφθείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Διαφορετικά η σχέση περνά πιθανότατα μία κρίση. Από την κρίση αυτή, αν υπάρχει η σωστή εξήγηση και συζήτηση, θα επέλθει μία ισορροπία. Αρκεί να μην είστε κτητικοί και οι δύο, ή κυριαρχικοί. Ας είστε δίκαιοι, για να βγείτε ωφελημένοι.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;