Οι 14 καλύτερες ταινίες του 2019 μέχρι τώρα!
Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες που έχουν παιχτεί στα ελληνικά σινεμά μέχρι τώρα για το 2019!

Έχουμε φτάσει στη μέση του 2019 και πολλές ταινίες έχουν βγει στα ελληνικά σινεμά. Από διεθνής παραγωγές, αμερικάνικες, μέχρι και αρκετές ελληνικής ταινίες που μας έκαναν ευχάριστη έκπληξη (πρέπει να δεις το The Waiter).

Κι έτσι, όπως κάναμε με τις καλύτερες σειρές του 2019 μέχρι τώρα, είπαμε να δούμε και ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες του 2019 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στα ελληνικά σινεμά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο να το περιορίσω στις 10, οπότε, η λίστα είναι λίγο μεγαλύτερη!

Έχει και εκπλήξεις! Κι, επίσης, η λίστα έχει να κάνει με την υποκειμενική άποψη του αρθρογράφου. Οπότε, περιμένω να ακούσω απόψεις και παραλείψεις στα σχόλια!

14. John Wick: Chapter 3

Ο John Wick ήταν ο ρόλος που έκανε και πάλι mainstream τον Keanu Reeves. Μάλιστα, τον έχει κάνει ακόμη πιο δημοφιλή από ήταν πριν. Η τρίτη ταινία της σειράς είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε επίπεδο δράσης και χορογραφίας της δράσης έχουμε δει από το Mad Max: Fury Road. Ο κόσμος των δολοφόνων είναι πιο πολύπλοκος και με μεγαλύτερο βάθος από ότι περιμέναμε και η Halle Berry έδωσε μία ερμηνεία που είχαμε καιρό να δούμε από αυτήν!

13. Green Book

Η ταινία που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το 2019, έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές του νέου έτους. Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες δρόμου των τελευταίων ετών, με δύο πολύ δυνατές ερμηνείες στο κέντρο της. Σίγουρα υπήρχαν καλύτερες ταινίες για να κερδίσουν το πολυπόθητο Όσκαρ, αλλά το Green Book θα σε αγγίξει και θα σε κάνει να περάσεις δύο όμορφες ώρες μέσα στη μέρα σου.

12. Can You Ever Forgive Me?

Μία αληθινή ιστορία που έγινε μύθος. Μία συγγραφέας για να βγάζει τα λεφτά που ήθελε πλαστογραφούσε σημειώματα από γνωστούς συγγραφείς που δεν βρίσκονταν εν ζωή και τα πουλούσε. Η Lee Israel αποδίδεται στη μεγάλη οθόνη από την εξαιρετική Melissa McCarthy, σε μία ταινία που αξίζει να δεις για την ερμηνεία της. Αλλά και για τον εκπληκτικό Richard E. Grant!

11. Long Shot


Η κωμωδία της χρονιά, που δυστυχώς δεν είδαν πολλοί θεατές στο σινεμά. Ο Seth Rogen και η Charlize Theron δίνουν ρέστα στην κωμωδία και η ιστορία έχει πολλά στο μυαλό της πέρα από το ρομάντζο ανάμεσα στο κεντρικό δίδυμο. Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς!

10. Spider- Man: Far From Home

Η καλύτερη ταινία με τον αγαπημένο μας άνθρωπο αράχνη που έχουμε δει μέχρι τώρα. Μετά το αρκετά σκοτεινό Avengers: Endgame, η νέα ταινία του Spider- Man ήρθε για να δείξει πώς αντιμετώπισε ο απλός κόσμος το “blip”, όπως το ονομάζουν. Η ταινία επικεντρώνεται στο χιούμορ και στην δράση με έναν τρόπο που θυμίζει μία μίξη του John Hughes με τον George Miller. Οι σκηνές με τον Mysterio είναι λες και βγήκαν από τις σελίδες των κομικς. Και την ταινία δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1