6 λόγοι για τους οποίους το να αρχίζεις μία σχέση το καλοκαίρι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο!
Κι όμως, μία καλοκαιρινή σχέση είναι πιο απλή και σχετικά πιο εύκολη!

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που γνωρίζεις νέο κόσμο και συναναστρέφεσαι περισσότερο με ανθρώπους. Και, γι αυτό, μπορεί να τύχει να κάνεις και μία σχέση.

Συνήθως, λένε ότι οι σχέσεις αυτές δεν κρατάνε πολύ. Μπορεί, βέβαια, να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Αλλά, όπως και να έχει, το να κάνεις μία σχέση μέσα στο καλοκαίρι είναι πιο απλό από ότι άλλες εποχές.

Γιατί, ρωτάς; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις!

1. Δε χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για το τι θα κάνετε

Τα ραντεβού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι πιο απλά. Μπορείς να πας μία ρομαντική βόλτα, να αράξεις σε καμία παραλία με μία μπύρα και να μιλήσετε. Δε χρειάζεται να ψάχνεις για μαγαζιά και τρόπους να εντυπωσιάσεις τον άλλο.

2. Δεν υπάρχουν μεγάλες γιορτές

Άρα, δε χρειάζεται να σκέφτεσαι για το ιδανικό δώρο που πρέπει να πάρεις στη σχέση σου, ή το πώς θα ισορροπήσεις ανάμεσα σε σχέση, φίλους και οικογένεια. Είναι όλα πολύ χαλαρά!

3. Το σεξ είναι καλύτερο

Από επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι το καλοκαίρι, λόγω μεγαλύτερης έκθεσης στον ήλιο και μεγαλύτερης ποσότητας σεροτονίνης στον οργανισμό, η διάθεσή μας είναι καλύτερη. Και, επομένως, και το σεξ!

4. Μπορείς να περάσεις χρόνο με τη σχέση σου πιο εύκολα

Το καλοκαίρι, όλοι σκέφτονται πώς θα περάσουν καλύτερα το ΣουΚου τους. Είτε φεύγοντας τριήμερα, είτε κανονίζοντας να πάνε για μπάνιο σε παραλίες κοντά στο σπίτι τους. Οπότε, άνετα μπορείς να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, χωρίς να σε έχει πιάσει η κατάθλιψη του χειμώνα!

5. Γνωρίζεις τους φίλους του πιο γρήγορα

Κι αυτό είναι λογικό, αφού κάπου θα τύχει να βρεθείτε όλοι μαζί. Σε παραλία, σε κάνα εξοχικό! Όλο και κάτι θα κάνετε και θα τους γνωρίσεις πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Άρα, βγάζεις και τα συμπεράσματά σου!

6. Δεν έχεις απαιτήσεις

Επειδή όλοι σκεφτόμαστε ότι οι σχέσεις του καλοκαιριού χαλάνε εύκολα, δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από τον άλλο. Κι έτσι είσαι πιο χαλαρός και δείχνεις πιο εύκολα τον εαυτό σου. Γιατί δε σε νοιάζει και τόσο, αν τελειώσει νωρίς. Και τελικά, δένεσαι περισσότερο!

Δες επίσης: 3 τρόποι που το καλοκαίρι επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική σου ζωή σύμφωνα με τους επιστήμονες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;