ΕΕΤΑΑ: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Από neolaia.gr Team 12 Ιουλίου 2019

Δείτε αναλυτικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, από την ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr, μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Ειδικότερα:

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η ΕΕΤΑΑ έδωσε διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών. Ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Δείτε ακόμα: ΟΑΕΔ: Ανακοινώθηκαν οι αρχικοί πίνακες προσωπικού για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486