4 αστείες καταστάσεις που σίγουρα σου έχουν τύχει το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι μπορούν να συμβούν διάφορες αστείες καταστάσεις!

Το καλοκαίρι είναι μία περίοδος που βγαίνεις, γνωρίζεις κόσμο, πας διακοπές. Όλα είναι λίγο καλύτερα το καλοκαίρι. Και, ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που τυχαίνουν αρκετά παράξενα και περίεργα πράγματα την εποχή αυτή.

Ειδικά, αν πας διακοπές με την παρέα σου. Και μην μου πεις ότι δεν έχεις ζήσει κάποια από αυτές τις αστείες καταστάσεις!

1. Να πέσεις στην παραλία

Ξέρεις, έχεις πάει σε μία από αυτές τις παραλίες που έχουν πολύ κόσμο και θέλεις να τρέξεις για να ρίξεις μία βουτιά. Αν το πας αργά, ξέρεις ότι θα κάτσεις τουλάχιστον 20 λεπτά με το νερό να σε βρέχει μέχρι την γάμπα, γιατί κρυώνεις. Οπότε, θέλεις κάτι πιο αποτελεσματικό! Και το τρέξιμο και η άμεση βουτιά είναι αυτό. Έλα, όμως, που μπερδεύεις τα πόδια σου κι αντί να βουτήξεις μέσα στο νερό, πέφτεις με τα μούτρα στην άμμο. Και σε έχουν δει όλοι!

2. Να σε πάρει ο ύπνος στην ξαπλώστρα

Κάτι το δροσερό αεράκι, κάτι η κούραση που έχεις από τον δύσκολο χειμώνα που πέρασες. Όλα αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν εκεί που κάνεις ηλιοθεραπεία, να σε πάρει και λίγο ο ύπνος! Δεν είναι κακό! Αρκεί να σε ξυπνήσει κάποιος για να μην κατακαείς!

3. Να πιάσεις στα πράσα έναν φίλο σου

Έχεις πάει διακοπές με την παρέα σου. Έχετε βγει και ξαφνικά έχεις χάσει το παιδί που μένετε μαζί στο δωμάτιο. Οι υπόλοιποι έχετε αποφασίσει να γυρίσετε στα δωμάτια που μένετε. Τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν το σηκώνει. Γυρνάς στο δωμάτιο και τον πιάνεις να κάνει κάτι με μία άγνωστη. Διακοπές είναι, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Γελάς, ζητάς συγγνώμη και κλείνεις την πόρτα! Τελικά, θα κοιμηθείς σε άλλου το δωμάτιο σήμερα!

4. Να σου έρθει μπάλα στη μούρη

Είτε παίζεις ρακέτες, είτε κάθεσαι ήρεμα στην ξαπλώστρα σου, το να σε βρει μπάλα στο πρόσωπο είναι πολύ πιθανό. Στην ξαπλώστρα είναι αστείο και λίγο εκνευριστικό, αλλά σκέψου να θέλεις να το παίξεις ότι ξέρεις καλές ρακέτες και ξαφνικά να σου έρθει η μπάλα στο πρόσωπο. Ρεζίλι!

Δες ακόμα: 5 τύποι ανθρώπων στην παραλία που μας ενοχλούν ΠΟΛΥ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;