3 τρόποι για να προετοιμαστείς σωστά για την εξεταστική του Σεπτέμβρη!
Μπορείς από τώρα να προετοιμαστείς κατάλληλα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη!

Η εξεταστική του Σεπτέμβρη είναι ένα μήνα (και κάτι) μακριά. Αλλά, εσύ θέλεις να προετοιμαστείς σωστά από νωρίς για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου μέσα στον Αύγουστο και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει για τον Σεπτέμβριο!

Γι αυτό σου έχω μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς κατάλληλα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη από τώρα!

1. Βρες σημειώσεις

Αν δεν έχεις κάνει δικές σου, τότε ψάξε και βρες σημειώσεις από τους συμφοιτητές σου, ή από φοιτητές από μεγαλύτερα έτη. Θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να βάλεις ένα πρόγραμμα στο διάβασμά σου, καθώς θα ξέρεις τα σημαντικότερα κομμάτια της ύλης κάθε μαθήματος! Επίσης, θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις περισσότερο την ύλη που διαβάζεις. Τέλος, η επανάληψη με σημειώσεις γίνεται πολύ εύκολα!

2. Ψάξε και λύσε παλιά θέματα

Λογικά, έχεις διαβάσει ήδη μία φορά (ή και παραπάνω) το μάθημα που θα κληθείς να εξεταστείς στην εξεταστική του Σεπτέμβρη. Οπότε, ψάξε να βρεις παλαιότερα θέματα και προσπάθησε να τα λύσεις. Θα δεις ότι ψάχνοντας να βρεις τις απαντήσεις θα καταφέρεις να αποστηθίσεις καλύτερα την ύλη και τα βασικά της σημεία.

3. Φτιάξε ένα καλό πρόγραμμα

Το να έχεις ένα καλό πρόγραμμα διαβάσματος, θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να διαβάσεις τα μαθήματα που θέλεις να δώσεις τον Σεπτέμβρη αυτόν και να τα βγάλεις πέρα! Οπότε, μην αγχώνεσαι για να δώσεις όλα τα μαθήματα που χρωστάς, ούτε για το αν θα σου βγει η ύλη. Δώσε αυτά που βλέπεις ότι έχεις χρόνο για να δώσεις και, δεν πειράζει να αφήσεις κάποια χρωστούμενα!

Δες ακόμα: 4 σειρές για να σου κρατήσουν παρέα στην εξεταστική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;