5 τύποι ανθρώπων στην παραλία που μας ενοχλούν ΠΟΛΥ!
Είναι σίγουρο πώς θα συναντήσεις έναν από αυτούς τους τύπους ανθρώπων σε κάποια παραλία φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και εσύ θέλεις να πας να περάσεις το σαββατοκύριακό σου ξαπλωμένος σε μία ξαπλώστρα. Να ευχαριστηθείς τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι τριγύρω σου. Κι ενώ, μερικοί δε σε ενοχλούν καθόλου και κάνουν ακριβώς αυτό που κάνεις κι εσύ, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι σε ενοχλούν ΠΑΡΑ πολύ!

Είναι συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων που συναντάς σε παραλίες. Πρόσεξε, συνήθως, τους συναντάς σε γνωστές πλαζ, κι όχι σε πιο απομονωμένες παραλίες! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι σου σπάνε τα νεύρα!

Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί!

1. Αυτοί με τις selfie

Μπορεί η μόδα των selfie να έχει φύγει λίγο, αλλά ακόμη βλέπεις κόσμο που προσπαθεί να πάρει την τέλεια φωτογραφία. Και πόσο μάλλον, την τέλεια selfie. Περνούν περισσότερη ώρα με το να βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό τους (το οποίο κάνει και ήχο σε κάθε φωτογραφία που τραβάνε), παρά στο να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα!

Δεν είναι ότι έρχονται να βγάλουν τις φωτογραφίες πάνω σου, αλλά η όλη κατάσταση που σου σπάει τα νεύρα. Δεν μπορείς να ακούς το κλικ της φωτογραφικής/ κινητού. Δεν μπορείς να ακούς τις οδηγίες, λες και είσαι στο Next Top Model. Θα το δεχόσουν, αν ήταν επαγγελματική φωτογράφηση, αλλά δεν είναι!

2. Οι ρακετάνθρωποι

Πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν να παίζουν ρακέτες στην παραλία. Και δε λέω, κι εγώ έχω παίξει μερικές φορές, έτσι για την πλάκα μου! Αλλά, το πιο σπαστικό δεν είναι αυτός ο ήχος (που είναι λίγο, παραδέξου του!), είναι το ότι πιάνουν πρώτη θέση στην ακρογιαλιά και εσύ πρέπει να κάνεις τον Νιο από το Matrix για να μπορέσεις να βουτήξεις!

3. Η γκόμενα της παραλίας

Αυτή η γνωστή τύπισσα που για να μπει στη θάλασσα θα πρέπει να την έχει δει όλος ο αρσενικός πληθυσμός. Θα φτιάξει το μαγιό της, θα φτιάξει τον τρόπο που στέκεται, θα ρίξει λίγο νεράκι για να μην παγώσει όταν μπει, μπορεί να πετάξει και τα μαλλιά της. Το πιο γνωστό χαρακτηριστικό της είναι οι σαγιονάρες. Δεν είναι απλές, διχαλωτός (très banal). Έχουν κάτι απόλυτα φανταχτερό! Κάτι που μπορεί και να σε στραβώνει!

4. Ο γκόμενος της παραλίας

Για να μην λέμε μόνο για τις γυναίκες. Πλέον, και οι άντρες έχουν αρχίσει να παθαίνουν μία ωραιοπάθεια και… φαίνεται. Είναι ο γνωστός τύπος που είναι σαν γυαλί από το ξύρισμα, λάδι παντού (σε σημείο που γλιστράει το χέρι σου αν τον αγγίξεις) και πάει πέρα δώθε στην παραλία. Δεν παίζει ρακέτες, δεν βουτάει, απλά κάνει πέρα δώθε.

Αν είσαι κοπέλα, πρόσεξε, μπορεί να έρθει να στην πέσει!

5. Το ερωτευμένο ζευγαράκι

Είναι αυτό το ζευγαράκι που θέλεις να τους φωνάξεις “GET A ROOM”! Ακούς συνέχεια τα ματς/ μουτς στο αυτί σου και σε εκνευρίζουν ακόμη περισσότερο από ότι οι ρακέτες. Θα σηκωθούν, θα φιληθούν. Θα βουτήξουν (μαζί), μπορεί να φιληθούν και κάτω από το νερό! Πραγματικά, κι εμείς έχουμε ερωτευθεί! Ήμασταν, όμως, λίγο πιο διακριτικοί!

Δες ακόμα: 5 τρόποι για να οργανωθείς στη δουλειά σου μέσα στο καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;