Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ακόμη μία μεγάλη διάκριση για τον νεαρό σταρ του NBA!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε ακόμη μία μεγάλη διάκριση στα βραβεία ESPY!

Μόλις λίγες εβδομάδες έχουν περάσει μετά την ανάδειξή του ως MVP της κανονικής περιόδου του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ακόμη μία μεγάλη διάκριση! Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς αναδείχθηκε “Αθλητής της χρονιάς”, αλλά και ο “Καλύτερος παίκτης του NBA” για τη σεζόν 2018/19 στα βραβεία του ESPN.

Η τελετή των ESPY’S είναι η σπουδαιότερη που υπάρχει σε αθλητικό επίπεδο και, έτσι, μία τόσο μεγάλη διάκριση για τον νεαρό αθλητή είναι κάτι πολύ σημαντικό. Για το βραβείο του “Αθλητή της χρονιάς”. ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να αναδειχθεί ο καλύτερος ανάμεσα στους Μούκι Μπετς (Μπόστον Ρεντ, μπέιζμπολ), Μπρουκς Κέπκα (γκολφ), Πάτρικ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς, NFL). Για το βραβείο του “Kαλύτερου παίκτη του NBA”, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς – πλέον Νετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ – πλέον Κλίπερς) και Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς).

Για τη σεζόν 2018/19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας τους Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και μέχρι τους τελικούς της Ανατολής. Φαίνεται, ότι ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

Όταν παρέλαβε το βραβείο του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε αρκετά πιο άνετος από την προηγούμενο φορά. Ενώ, δήλωσε τα παρακάτω, στον ευχαριστήριο λόγω του:

“Αυτός ο λόγος δεν θα είναι σαν αυτός που έβγαλα όταν πήρα το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κερδίσω ένα τέτοιο βραβείο. Αυτό δείχνει πως όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στα όνειρά σου κάτι σαν αυτό μπορεί να συμβεί.

Καταρχάς ευχαριστώ τον Θεό, πάντα θέλω να το κάνω αυτό επειδή με ευλόγησε με αυτό το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε στην θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ, κάνοντας αυτό που αγαπάω, εκπληρώνοντας το όνειρό μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους αδελφούς μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου. Σας ευχαριστώ που με προσέχατε όλη την σεζόν και μου αντέξατε. Σας αγαπάω μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ: Τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι, η χώρα μου, οι φαν μου, σας αγαπάω μέχρι θανάτου. Ελπίζω αν συνεχίσω να δουλεύω τόσο σκληρά θα έρθουν κι άλλα βραβεία.”

Δες το σχετικό βίντεο από τη βράβευση του νεαρού σταρ του NBA!

Δες ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μήνυση σε Αμερικάνο έμπορο που πουλούσε μπλούζες «Greek Freak»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;