Ο David Fincher ετοιμάζει νέα ταινία για το Netflix και έχουμε ενθουσιαστεί!
Μετά από 5 χρόνια, ο David Fincher επιστρέφει με νέα ταινία για το Netflix!

Ο David Fincher είναι ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που το όνομα του τραβάει αρκετό κόσμο στο σινεμά. Μάλιστα, είναι πίσω και από μεγάλες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες, όπως τα Gone Girl, Social Network, Seven, αλλά και cult ταινίες, όπως το Fight Club. Επομένως, κάθε νέα του ταινία είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία!

Σύμφωνα με το Variety, ο γνωστός σκηνοθέτης έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη νέα του ταινία με το Netflix! Ενώ, πρωταγωνιστής αναμένεται να είναι ο Gary Oldman!

O προσφάτως, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί τον Herman Mankiewicz. Το σενάριο θα είναι βασισμένο πάνω στο πρωτότυπο σενάριο που έγραψε ο πατέρας του σκηνοθέτη, Jack, λίγο πριν τον θάνατό του το 2003. Και η ταινία έχει τον προσωρινό τίτλο “Mank”.

Για να σε βάλω πιο βαθιά στη νέα ταινία του David Fincher, ο Mankiewicz είναι ο σεναριογράφος της ταινίας “Citizen Kane”. Η εν λόγω ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τον Orson Welles, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας, και έχει χαρακτηριστεί από αρκετές λίστες ως η καλύτερη ταινία όλων των εποχών.

Όμως, τα προβλήματα πίσω από τις κάμερες ήταν αρκετά και σε αυτά πρόκειται να επικεντρωθεί η νέα ταινία. Βλέπεις, ο Orson Welles και ο γνωστός σεναριογράφος, που τιμήθηκε και με Όσκαρ σεναρίου για την ταινία αυτή, είχαν πολλές παρεμβολές από το στούντιο παραγωγής και πάλεψαν για να κρατήσουν ακέραιο το έργο τους!

Η ταινία αυτή θα αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους σκηνοθετική απόπειρα του David Fincher από το 2014, όπου και είχε σκηνοθετήσει το Gone Girl! Πάντως, εγώ δεν μπορώ να περιμένω γιατί μου αρέσει ιδιαίτερα ο σκηνοθέτης αυτός!

Δες ακόμα: HBO Max: Η νέα πλατφόρμα της WarnerMedia θα προσπαθήσει να πάρει τη θέση του Netflix!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;