5 τρόποι για να κάνεις πιο απλές τις διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Οι διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι μπορούν να γίνουν αρκετά πιο απλές!

Οι διακοπές σου για φέτος το καλοκαίρι πλησιάζουν και πολλοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν όσο πιο ψύχραιμα μπορούν την κατάσταση!

Ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως τις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχουν και αυτοί που κατακλύζονται από το άγχος γιατί δε ξέρουν τι θέλουν να κάνουν, πως να οργανωθούν και τι πρέπει να βάλουν στη βαλίτσα.

Παιδιά, η ζωή είναι ωραία και οι καλοκαιρινές διακοπές ακόμη καλύτερες! Οπότε τσέκαρε τους παρακάτω τρόπους και κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη!

1.Βαλίτσα. 

Η βαλίτσα σου ή ο σάκος σου δε χρειάζεται να περιέχει ολόκληρη την προίκα σου. Δες πόσες μέρες θα λείψεις και πράξε αναλόγως. Στην ουσία αυτό που χρειάζεσαι είναι μαγιό, μαγιό και μαγιό! Πάρε μερικές αλλαξιές σε casual ύφος και μη ξεχάσεις τις σαγιονάρες σου.

2.Εισιτήρια. 

Αν φεύγεις με καράβι για να πας στον προορισμό σου, μη ξεχάσεις να τα εκτυπώσεις. Επίσης, τσέκαρε την ώρα που που πρέπει να βρίσκεσαι στο λιμάνι για να μπορέσεις να επιβιβαστείς στο πλοίο χωρίς κανένα αγχος.

3.Things to have! 

Εκτός από τα ρούχα σου, πρέπει να έχεις και κάποια πράγματα μαζί σου. Φορτιστές και ακουστικά επιβάλλονται. Ένα καλό βιβλίο και ίσως να πάρεις μαζί σου και κάποια είδη που αφορούν την υγιεινή σου, καθώς σε πολλά νησιά αυτά είναι ακριβά.

4.Kit πρώτων βοηθειών. 

Aν επισκεφτείς κάποιον προορισμό, στον οποίο έχεις σκοπό να ανέβεις σε βράχια, να κολυμπήσεις σε νερά που δε γνωρίζεις, κτλ, τότε αυτό το κουτάκι είναι ένα «εργαλείο» που πρέπει να έχεις μαζί σου.

5.«Κλείσε» εκκρεμότητες. 

Πολλές φορές φεύγουμε για διακοπές και ξεχνάμε να ολοκληρώσουμε κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε. Για να μην έχεις άγχος, μπορείς να κάνεις μια λίστα, να δεις τι υπάρχει στο τοπίο και να ξεκινήσεις ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Δες ακόμα: 7 λόγοι που το σεξ το καλοκαίρι είναι λίγο… περίεργο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486