Τέλος τα
Είμαι στο τσακ να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά

Δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες από τότε που έπεσε στα κεφάλια όλων των υπερφάνς της σειράς, η βαριά είδηση ότι τα αγαπημένα μας “Φιλαράκια” , η αυθεντικότερη και πιο διαχρονική 90s ποπ νοσταλγική σίτκομ, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Δε ξέρω αν το θυμάσαι, πάντως αρκετοί ήταν αυτοί που έστειλαν οργισμένα μηνύματα στο Netflix, παρακαλώντας το να μη διώξει τους Friends και να ανανεώσει το συμβόλαιο με την παραγωγή. (Μη με λοξοκοιτάς, δεν ήμουν εγώ σε αυτούς τους κάποιους)

Από τότε, λοιπόν, το θέμα τελικά “λύθηκε” και όλοι οι φανς της επικής sitcom σειράς έμειναν κάπως ικανοποιημένοι, αφού τα Φιλαράκια δε διακόπηκαν από την πλατφόρμα και είχαμε την ευκαιρία τελικά να τα δούμε σε 19263930274206624029η επανάληψη.

Παρόλα αυτά, όμως, είναι της πάσης γνωστό ότι η Warner Bros, που έχει τα δικαιώματα των Φιλαρακίων, ετοιμάζει εδώ και καιρό τη δική της streaming πλατφόρμα, στην οποία θα προβάλλεται προφανώς δικό της περιεχόμενο και όπως και η Disney με το Disney Plus, έτσι και Warner Bros, φαίνεται πως θα μεταδίδουν κατ’ αποκλειστικότητα δικό τους περιεχόμενο.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η πολυαγαπημένη σειρά – “φαινόμενο” της σύγχρονης τηλεοπτικής εποχής, φεύγει οριστικά πλέον από το Netflix το 2020 και τι να κάνουμε, θα το δεχτούμε, θέλοντας και μη.

Ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση του Netflix μέσω tweet:

Στην ανακοίνωση του Netflix, ωστόσο, καθίσταται σαφές ότι προς το παρόν αυτό αφορά τις ΗΠΑ, επομένως δεν ξέρουμε ακριβώς τι αναμένεται να συμβεί με τα δικαιώματα διανομής της σειράς στις υπόλοιπες χώρες μέχρι του χρόνου που θα κάνει το ντεμπούτο της η streaming πλατφόρμα. Αναμένουμε νεότερα, λοιπόν, κι ελπίζουμε για το καλύτερο!

Δείτε ακόμα: 15 απίστευτα facts που δε γνώριζες για τα «Φιλαράκια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;