Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Ο Γιάννης Ταφύλλης παραιτήθηκε από Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, στέλνοντας επίσης επιστολή στον νέο Υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, υπέβαλε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Ταφύλλης.

Σύμφωνα με πηγές, ο πρώην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Γ. Ταφύλλης, αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του προς τον αρμόδιο υπουργό ότι θέτει στη διάθεσή του την παραίτησή του για να διευκολύνει το έργο του και αναμένει στο γραφείο του τον νέο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος του έχει συστηθεί προκειμένου να τον ενημερώσει για τα καθήκοντά του.

Ο κύριος Ταφύλλης ανέφερε επιπλέον ότι, σε περίπτωση που ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κρίνει ότι η εμπειρία του μπορεί να προσφέρει στο κοινό καλό, είναι πρόθυμος να διαθέσει την εμπειρία του.

Ο Γιάννης Ταφύλλης ανέλαβε της θέση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μετά το τραγικό συμβάν στο Μάτι, έχοντας αποστολή να διαμορφώσει και να επεξεργαστεί την Εθνική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, την οποία και ολοκλήρωσε, όμως το σχέδιο νόμου, το οποίο και δόθηκε για διαβούλευση, δε ψηφίστηκε στη Βουλή λόγω επερχόμενων εκλογών.

Δείτε ακόμα: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ζήτησε και έλαβε την παραίτηση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486