Καφέ της Χαράς: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων;

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του ανακοίνωσε πότε επιστρέφει "Το Καφέ της Χαράς"!

Έχει γίνει γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι η επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, σχεδόν όλο το καστ που συμμετείχε όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά η σειρά θα επιστρέψει. Πλέον, όμως, ξέρουμε και το πότε!

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο και έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση! Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς. Επίσης, έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Είσαι έτοιμος να δεις πότε θα κάνεις πρεμιέρα ο νέος κύκλους επεισοδίων της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»;

Σύμφωνα με το Χάρη Ρώμα, η πρεμιέρα έχει ήδη προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020! Οπότε, τώρα μπορείς να σημειώσεις την ημερομηνία και έχεις τον χρόνο να δεις ακόμη μία φορά τα παλιά επεισόδια!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε στην εκπομπή:

«»Το Καφέ της Χαράς» θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Στις 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές.

Είναι οικονομικό το προϊόν, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα.

Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο.»

Δες ακόμα: Καφέ της Χαράς: Μπορείς κι εσύ να πάρεις μέρος στο casting call της Tanweer Productions!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486