Κι όμως, ο επιβάτης αυτός φόρεσε 15 μπλούζες για να μην πληρώσει το υπέρβαρο σε πτήση!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Και εγώ το έχω κάνει αυτό, αλλά δε σκέφτηκα να το ανεβάσω στο Twitter!

Όλοι έχουμε κλείσει ένα εισιτήριο για αεροπλάνο και η βαλίτσα μας ξεπερνούσε το επιτρεπτό βάρος. Είναι εκεί που εύχεσαι στο να υπάρχει λίγος κόσμος και απλά να στην περάσουν έτσι, χωρίς να δώσεις εξτρά χρήματα! Όμως, ο επιβάτης αυτός είχε την τέλεια λύση και έγινε viral!

Ο Τζον Ίρβιν από την Σκωτία, πήγε να περάσει τον έλεγχο των εισιτηρίων και των αποσκευών του, όταν ενημερώθηκε πως οι βαλίτσες του ήταν 8 κιλά βαρύτερες από το όριο και πως έπρεπε να πληρώσει τέλη. Επειδή, όμως, δεν ήθελε να σπαταλήσει άλλα χρήματα στις έξτρα χρεώσεις της Easyjet, σκέφτηκε κάτι όλοι το έχουμε σκεφτεί (ή και κάνει!).

Ο επιβάτης αυτός, λοιπόν, αποφάσισε να φορέσει όσα περισσότερα ρούχα μπορούσε και φυσικά έγινε viral!

Ο γιος του Τζον αποφάσισε να τον τραβήξει βίντεο την ώρα που έβαζε όλες αυτές τις μπλούζες και τα πουκάμισα και να το ανεβάσει στο Twitter. Μάλλον, ήταν και η καλύτερη λύση, καθώς, η οικογένεια έγινε viral!

Για τη συμπεριφορά αυτή του πατέρα του, ο γιος του μίλησε στο Metro και δήλωσε:

«Επιστρέφαμε στο Μπίρσντεν της Γλασκόβης από την Γαλλία το Σάββατο το βράδυ και δεν είχαμε σκεφτεί καθόλου ότι οι βαλίτσες μας θα ξεπερνούσαν το όριο κατά 8 κιλά.

Η κοπέλα στο γκισέ μας ρώτησε αν θα θέλαμε να πληρώσουμε την επιπλέον χρέωση, αλλά ο μπαμπάς μου την κοίταξε και της είπε: «Κοίτα» και άνοιξε μία από τις βαλίτσες και άρχισε να φορά περίπου 15 μπλούζες για να μειώσει το βάρος.»

Απλά απίθανος! Και εγώ αυτό θα έκανα! Σιγά μην καθόμουν να πληρώσω τις εξτρά χρεώσεις!

Δες το σχετικό post που έκανε ο γιος στο Twitter!

Δες ακόμα: Η Kendall Jenner κάνει ένα μοναδικό Bottle Cap Challenge από την Μύκονο που πρέπει να δεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486