ΑΚΡΑΙΟ! Διασώστες πίστευαν ότι έσωναν έναν φοίνικα αλλά ήταν γλάρος με… κάρυ!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Τελικά, το χρώμα αυτό πάει πολύ στους γλάρους!

Ακούμε διάφορα περίεργα και παράξενα πράγματα καθημερινά από όλον τον κόσμο. Όμως, ένα πολύ ακραίο περιστατικό έγινε σε τοπικό Νοσοκομείο άγριων ζώων στη Βρετανία. Οι διασώστες είδαν ένα πτηνό το οποίο αναγνώρισαν σαν φοίνικα αλλά… τελικά το πτηνό αυτό ήταν μία μεγάλη έκπληξη για όλους!

Θα εκπλαγείς πραγματικά από το τι βρήκαν οι διασώστες αυτοί!

Οι εργαζόμενοι ενός τοπικού νοσοκομείου άγριων ζώων στη Βρετανία, δέχτηκαν κλήση για τη διάσωση ενός πορτοκαλί πουλιού. Μάλιστα, η κλήση έκανε λόγο για ένα εξωτικό πουλί που δεν είχαν δει ξανά. Οι άγνωστοι, που έκαναν την κλήση, παραδέχτηκαν ότι μόλις αντίκρισαν το παράξενο αυτό πτηνό δίπλα σε εθνική οδό βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Οι διασώστες είπαν ότι πρέπει να ήταν ένας φτερωτός φοίνικας, ενώ παραδέχτηκαν πως δεν είχαν ιδέα για το είδος του καθώς πρώτη φορά αντίκριζαν τέτοιο πουλί. Αλλά, η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική!

Το πτηνό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο άγριων ζώων και το παρέλαβαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έσπευσαν να το καθαρίσουν και να το περιθάλψουν. Κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, όμως, ανακάλυψαν ότι το πτηνό άρχισε να ξεβάφει.

Στο τέλος του πλυσίματος, τελικά, το πτηνό αποδείχτηκε ότι ήταν ένας απλός γλάρος που είχε καλυφθεί με κάρυ! Ακραίο! Ενώ, ένας υπάλληλος του νοσοκομείου δήλωσε:

«Είναι από τις πιο περίεργες καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει.»

Η αλήθεια είναι ότι όταν ο γλάρος είναι καλυμμένος με κάρυ μοιάζει σαν να είναι ένα εξωτικό πουλί!

Δες και τη σχετική ανάρτηση που έκαναν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου στη σελίδα του Νοσοκομείου στο Facebook!

Δες ακόμα: Ποιες είναι οι πιο δύσκολες γλώσσες για να μάθεις;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486