Δεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί; Μία έρευνα λέει ότι είναι δείκτης ευφυΐας!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Μία νέα έρευνα για εσένα που δεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί έχει πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα!

Έχεις και εσύ πρόβλημα με τον ύπνο. Δε θέλεις να σηκωθείς το πρωί από το κρεβάτι σου για κανέναν λόγο. Αυτό μπορεί να σε καταβάλει ψυχολογικά γιατί ακούς δεξιά και αριστερά ότι θα ήσουν πιο επιτυχημένος αν μπορούσες να σηκωθείς νωρίς το πρωί. Μία πρόσφατη, όμως, έρευνα δείχνει άλλα πράγματα!

Μία νέα βρετανική έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα προσπαθεί να εξηγήσει γιατί το να μην μπορείς να σηκωθείς νωρίς το πρωί είναι ένας δείκτης εξυπνάδας. Ναι, καλά διάβασες!

Σύμφωνα με τους ερευνητές Satoshi Kanazawa και Kaja Perina, η αδυναμία πολλών ανθρώπων να μην μπορούν να σηκωθούν νωρίς το πρωί δείχνει ότι είναι αρκετά έξυπνοι. Μάλιστα, πρέπει να κοιτάξουμε τους προγόνους μας για να καταλάβουμε γιατί.

Οι πρόγονοι μας πήγαιναν νωρίς για ύπνο και ξυπνούσαν νωρίς το πρωί! Οπότε, ξεκουράζονταν αρκετά για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ημέρας. Οπότε, το να πατάς το snooze δείχνει ότι ακούς το σώμα σου και είσαι ανεξάρτητος!

Δηλαδή, το να μην μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί δείχνει ότι θέλει ο οργανισμό σου και άλλο ύπνο για να λειτουργήσει σωστά. Έτσι, εσύ ακούς τον οργανισμό σου και ξυπνάς πιο αργά. Αν πήγαινες ενάντια στις απαιτήσεις του οργανισμού σου δηλώνει ότι θέλεις να αποδείξεις πράγματα και εξαρτάσαι από άλλες καταστάσεις!

Οπότε, κοιμήσου το πρωί! Κάνει καλό!

Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται από ακόμη μία έρευνα. Η έρευνα αυτή έγινε σε 1229 άντρες και γυναίκες και τα αποτελέσματά της ήταν πολύ ενδιαφέροντα.

Η έρευνα αυτή έδειξε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται μετά τα μεσάνυχτα και ξυπνάνε μετά της 8 το πρωί είναι συνήθως πιο επιτυχημένοι οικονομικά και πιο χαρούμενοι στη ζωή τους. Επίσης, οι άνθρωποι που κοιμούνται πάνω από 12 ώρες, δε διατρέχουν κίνδυνο από το να πεθάνουν νωρίς!

Δες ακόμα: Μία ώρα ύπνου είναι αρκετή για να ανακτήσεις την χαμένη σου λίμπιντο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486