Νέο άλμπουμ της Beyonce για την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» έρχεται τον Ιούλιο!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2019

Η Beyonce έχει ετοιμάσει ένα νέο άλμπουμ για τη νέα ταινία του "Βασιλιά των Λιονταριών" και δεν μπορώ να περιμένω!

Η νέα ταινία του Βασιλιά των Λιονταριών είχε την επίσημη πρεμιέρα της χθες το βράδυ στην Αμερική. Και τα νέα που ακούσαμε μας έχουν ενθουσιάσει! Πέρα, από τις πολύ καλές πρώτες αντιδράσεις που πήρε η ταινία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (είναι κάτι σαν μίνι κριτικές), μάθαμε και για ένα νέο άλμπουμ από την Beyonce!

Η Beyonce, που λες, δίνει τη φωνή της στην ταινία στη Νάλα και έχει ετοιμάσει ένα μαγευτικό άλμπουμ για τη νέα ταινία του Βασιλιά των Λιονταριών! Μάλιστα, το νέο αυτό άλμπουμ θα περιέχει τραγούδια από την ίδια την τραγουδίστρια, αλλά και από πολλά διεθνή ονόματα με ήχους που προέρχονται από την Αφρική!

Για να σε καθησυχάσω! Στην ταινία θα ακούγονται τα μαγευτικά τραγούδια του Elton John, μαζί με τις υπέροχες μουσικές δημιουργίες του Hans Zimmers, αλλά η Beyonce έχει ετοιμάσει αυτό το νέο άλμπουμ για να γιορτάσει την Αφρική και τη συνεισφορά της στην κουλτούρα.

Το άλμπουμ αυτό θα έχει το όνομα «The Lion King: The Gift» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου. Ενώ, το πρώτο τραγούδι που το ερμηνεύει η ίδια η Beyonce έχει κυκλοφορήσει.

Εγώ, πάντως, περιμένω πώς και πώς το νέο αυτό άλμπουμ!

Άκουσε το τραγούδι εδώ!

Δες ακόμα: Αυτές οι θεωρίες για το «Lion King» ανατρέπουν τα ΠΑΝΤΑ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ εύκολα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486