Αυτή η ηθοποιός του
Το Stranger Things επέστρεψε και στο καστ του έχει προστεθεί η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke!

Η τρίτη σεζόν του Stranger Things κυκλοφόρησε στις 4 Ιουλίου στο Netflix κι αν δεν το έχεις δει ακόμη, τρέξε! Τι κάνεις; Πέρα από την επιστροφή της σειράς, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη με τις νέες προσθήκες στο καστ των ηθοποιών!

Η γνωστή παρέα και η Eleven επέστρεψαν στο Hawkins και ετοιμάζονται να γιορτάσουν μία από της μεγαλύτερες μέρες στην Αμερική, την τετάρτη Ιουλίου, την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Αλλά, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμμάτιζαν κι αρχίζουν τα διάφορα ευτράπελα με τον κόσμο του Upside και τα διάφορα τέρατα που κρύβονται εκεί!

Πέρα από την επιστροφή των γνωστών, όμως, ηθοποιών που έχουμε αγαπήσει στις προηγούμενες δύο σεζόν, αυτή η τρίτη σεζόν φέρνει κι άλλα φρέσκα πρόσωπα! Μία από τα νέα πρόσωπα είναι κόρη δύο πολύ γνωστών ηθοποιών που έχουν μεγάλη καριέρα στο σινεμά!

Πρόκειται για την ηθοποιό που υποδύεται την Robin. Το όνομα της είναι Maya Hawke και είναι η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke!

Σίγουρα, όταν είδες τη σειρά, σου έμοιασε κάπου η 21χρονη ηθοποιός, αλλά δεν ήσουν κι απόλυτα σίγουρος! Τώρα, αν την δεις γνωρίζοντας ότι είναι η κόρη των δύο γνωστών ηθοποιών θα καταλάβεις ότι μοιάζει πάρα πολύ και στους δύο.

Κι ιδιαίτερα στη μητέρα της, σε μικρή ηλικία! Έτσι κι αλλιώς, το Twitter το έχει ήδη επισημάνει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

One summer can change everything.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Ray (@maya_hawke) στις

Δες ακόμα: Η τρίτη σεζόν του Stranger Things είναι κι επισήμως στο Netflix

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 0 
 0 
 0 
 0