Netflix: Η σειρά που ξεπέρασε τους 40 εκ. τηλεθεατές σε μόλις τέσσερις μέρες!
Η πλατφόρμα του Netflix γίνεται όλο και πιο δημοφιλής όσο περνάει ο καιρός!

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Με μεγάλη ποικιλία στο πρωτότυπο περιεχόμενό του, έχει καταφέρει να γίνει η πλατφόρμα που προσελκύει όλο και περισσότερους συνδρομητές. Αυτό επιβεβαιώνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης διάφορων προγραμμάτων του!

Η τελευταία τεράστια επιτυχία του Netflix ήταν η τρίτη σεζόν του Stranger Things!

Η σειρά που, πλέον, έχει φτάσει σε δημοτικότητα άλλες μεγάλες σειρές, όπως το Game of Thrones και το Lost, κατάφερε μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του (4η Ιουλίου), να την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 40 εκατομμύρια λογαριασμοί. Το Netflix, επειδή βγάζει όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα, μετράει σαν τηλεθέαση όταν ένας λογαριασμός έχει δει το 70% ενός επεισοδίου.

Μάλιστα, 18,2 εκατομμύρια λογαριασμοί έχουν δει μέσα σε αυτές τις τέσσερις μέρες όλη τη σειρά. Οι Αμερικάνοι είχαν διακοπές την 4η Ιουλίου, οπότε, θα ήθελαν να δουν τη σειρά πριν επιστρέψουν στις δουλειές τους!

Για να μπορείς να συγκρίνεις τα ποσοστά, αξίζει να σου πω ότι μία άλλη μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας, το Umbrella Academy έκανε ένα μήνα για να σπάσει το φράγμα των 45 εκ. λογαριασμών που έχουν δει τη σειρά. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι το Stranger Things γίνεται ακόμη πιο δημοφιλές σεζόν με τη σεζόν!

Περιμένουμε την τέταρτη με μεγάλη ανυπομονησία!

Δες τη σχετική ανακοίνωση του Netflix!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Αυτή η ηθοποιός του «Stranger Things» είναι η κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;