5 λάθη που κάνουμε ΌΛΟΙ στις διακοπές!
Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε κάνει αυτά τα λάθη στις διακοπές μας!

Το καλοκαίρι και ειδικότερα οι διακοπές της περιόδου αυτής είναι κάτι που περιμένουμε πώς και πώς. Κάνουμε σχέδια από αρκετά νωρίς και σκεφτόμαστε να χαλαρώνουμε σε μία ξαπλώστρα σε μία παραλία και ο ήλιος να μας λούζει!

Μία ειδυλλιακή εικόνα που, η αλήθεια είναι, θα θέλανε να τη ζούσαμε όλο το χρόνο!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια λάθη που κάνουμε όλοι στις διακοπές μας. Κι έτσι, αντί να ξεκουραζόμαστε μπορεί να κουραζόμαστε ακόμη περισσότερο!

1. Προσπαθούμε να δούμε τα πάντα σε τρεις μέρες

Έχεις κλείσει να πας σε ένα νησί που δεν έχεις πάει ξανά. Όμως, η άδεια σου είναι μόνο για λίγες μέρες. Καλό θα ήταν, τότε, να μη γυρίσεις όλο το νησί στον ελάχιστο χρόνο που έχεις. Δες τα δύο/ τρία βασικά πράγματα που πρέπει να επισκεφτείς, αλλά μην τρέχεις όλη μέρα σαν τρελός για να δεις μέχρι και την τελευταία παραλία του νησιού.

2. Χαλάς τα λεφτά σου χωρίς δεύτερη σκέψη

Η παγίδα με τις διακοπές είναι ότι έχεις κλείσει δωμάτιο και εισιτήρια αρκετό καιρό πριν. Πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσό το έχεις δώσει πιο πριν. Κι έτσι, δεν καταλαβαίνεις για πότε χαλάς όλο το μηνιάτικό σου μέσα σε τρεις μέρες. Ίσως, επειδή έχεις αγοράσει ότι έχεις βρεις στο νησί;

3. Μπάνιο το μεσημέρι

Δεν έχεις κάνει μπάνιο στη θάλασσα και πας άσπρος σαν το γάλα, 4 το μεσημέρι, με τον ήλιο να καίει να μου κάνεις το πρώτο σου μπάνιο. Άσε που θέλεις να μαυρίσεις, οπότε, δεν κάθεσαι κάτω από την ομπρέλα. Δεν είναι, λοιπόν, λογικό να γίνεις κατακόκκινος; Κι εκεί αρχίζει η γκρίνια και ο πόνος. Έτσι, περνάς τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών σου με γκρίνια και ξεφλουδίζοντας! Προσοχή στον ήλιο!

4. Παίρνεις μαζί σου άπειρα πράγματα

Δεν πας να μετακομίσεις στο νησί. Πας να περάσεις τρεις μέρες για να χαλαρώσεις, να βγεις και να δεις κόσμο. Αλλά, και να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τότε, που πας όλη την καλοκαιρινή σου ντουλάπα; Θα τα βάλεις όλα αυτά;

Η απάντηση είναι όχι! Σε τρεις μέρες άντε να βάλεις τρία διαφορετικά σύνολα. Όλη μέρα θα είναι με το μαγιό και το  παρεό και τη σαγιονάρα. Άρα, άσε τα πολλά ρούχα στο σπίτι!

5. Κλείνεις διακοπές κάπου μακριά

Όλοι το έχουμε κάνει αυτό. Έχουμε πάει για τρεις μέρες κάπου κι αυτό το κάπου είναι 8/ 9 ώρες μακριά με το καράβι. Μην το κάνεις! Πήγαινε κάπου πιο κοντά για να ευχαριστηθείς όλες τις μέρες που έχεις άδεια. Δεν είναι ανάγκη να περάσεις δύο μέρες στο νησί και την τρίτη να ταξιδεύεις!

Δες ακόμα: 4 κωμωδίες που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;