Το Beach Party Festival 2019 έχει τη γεύση Μύθου
To φετινό καλοκαίρι είναι πιο φεστιβαλικό από ποτέ, γιατί #PantouYparxeiEnasMythos να μας μιλά για εμπειρίες!

Θάλασσα, φίλοι, πάρτι, ξεγνοιασιά, δύση και ανατολή ηλίου, φεστιβάλ, μπύρες και μουσική, είναι μόνο μερικοί από τους συνειρμούς που “σκάνε” στο μυαλό μας όταν ακούμε τη λέξη “καλοκαίρι”.

Το καλοκαίρι είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που, ναι, όλοι οι φίλοι σου έχουν γενέθλια, που, ναι, η σκέψη σου ταξιδεύει σε μέρη μακρινά, που, ναι, έχεις περισσότερη ανάγκη από ποτέ για διασκέδαση, για μουσική, για ανεμελιά, για εμπειρίες.

Χωρίς να ξέρω ποιος είναι ο δικός σου τύπος καλοκαιρινού “παραδείσου”, πρέπει να σου πω ότι οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε συνδυάσει την έννοια “καλοκαίρι” με την έννοια “φεστιβάλ”. Γιατί εκεί είναι που όλα παίζονται “στο τώρα”, εκεί είναι που η προσωπική, βιωματική εμπειρία γίνεται κοινή και μοιράζεται σε όλους – για όλους σαν να πρόκειται για πολλά σώματα σε μια ψυχή και γιατί τα καλοκαίρια που μας αρέσουν έχουν συναυλιακή ατμόσφαιρα και δονούνται από μουσική τρέλα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα φεστιβαλικού καλοκαιριού δεν είναι άλλο από αυτό που έχει “υπογράψει” φέτος το Beach Party Festival, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ που έρχεται στην Αγία Άννα της Εύβοιας από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου για να καθιερωθεί ως απόλυτος “θεσμός” καλοκαιρινής διασκέδασης.

Αυτό που καθιστά το Beach Party Festival ως ιδανικό προορισμό για τα καλοκαίρια μας δεν είναι ένα πράγμα, αλλά αρκετά και γι’ αυτό τα βάλαμε σε μια σειρά:

1. Το Beach Party Festival πραγματοποιείται σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, στην Αγία Άννα της Βόρειας Εύβοιας, στην οποία και στήνονται 4 διαφορετικά stages (beach stage, pool stage, saint stage, ministry of sound stage + extra VIP pool stage ).

2. Για πρώτη φορά, το φεστιβάλ παρέχει διάφορους τρόπους διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία, πράγμα που δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο και παραπονεμένο.

Άλλωστε, υπάρχει κάτι πιο μαγικό από το να μένεις στον χώρο ενός μουσικού φεστιβάλ και να είναι καλοκαίρι;

3. Γιατί μιλάμε για ένα φεστιβάλ που διαρκεί πέντε ολόκληρες μέρες, με φουλ μουσική, με πολλές εκπλήξεις και όλα αυτά σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, που άπαξ και πας μια φορά, θα μείνει στο μυαλό σου, ως η πιο γλυκιά θερινή αναπόληση.

4. Γιατί το Beach Party Festival μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε 5 αξέχαστες μουσικές μέρες και νύχτες με τη συντροφιά αγαπημένων καλλιτεχνών από τη χώρα μας on stage, όπως Φοίβο Δεληβοριά, Γιάννη Χαρούλη, Πυξ Λαξ, Nightstalker, Παύλο Παυλίδη με B-Movies, Μαρία Ρίζου και πολλούς πολλούς άλλους.

5. Γιατί, για πρώτη φορά στα χρονικά έρχεται στην Ελλάδα το περίφημο Ministry of Sound, φέρνοντας μαζί του στα decks του Beach Party Festival, κορυφαίους DJs, που θα μας κάνουν να χορεύουμε όλη τη νύχτα και να προλάβουμε να δούμε τον ήλιο να ανατέλλει αργά το πρωί από τον ορίζοντα του Αιγαίου.

6. Το πιο σημαντικό “γιατί” αφορά έναν κυριολεκτικό και μεταφορικό “Μύθο“, γιατί #PantouYparxeiEnasMythos.

Από το φετινό μυθικό καλοκαίρι στην παραλία, λοιπόν, δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει ο Mythos, που δε μιλάει απλώς για εμπειρίες, αλλά τις προσφέρει απλόχερα σε όλους και όλες εμάς που ζούμε για όμορφα καλοκαίρια, που μετράμε ανάποδα τις κρύες μέρες και τις νύχτες του χειμώνα, που δε χορταίνουμε τη μαγεία του καλοκαιριού.

Και ναι, ο Mythos θα είναι εκεί, δημιουργώντας το δικό του Mythos Experience beach, οπότε όπου κι αν βρεθείς, να ξέρεις πως ο Μονόκερος είναι πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού και σε περιμένει παντού ως σήμα κατατεθέν του brand, για να εκτοπίσετε από τις παραλίες τα φουσκωτά φλαμίνγκο και να δώσετε μια μυθική διάσταση στις βουτιές και τις πόζες σας!

Και γιατί βρίσκεται ο Μύθος εκεί; 

Ο Mythos έρχεται για να προσδώσει “αθανασία” στο φετινό ελληνικό καλοκαίρι, γιατί, όπου κι αν φαντάζεσαι το ιδανικό σου καλοκαίρι, #PantouYparxeiEnasMythos να μιλά για εμπειρίες και να μας θυμίζει ότι η ζωή είναι ωραία, ότι η ζωή είναι για εμάς και ότι είναι για να τη ζούμε ελεύθερα, θέτοντας τους δικούς μας “κανόνες”, ακολουθώντας τους δικούς μας δρόμους.

Γιατί πόσες φορές ακούσαμε τέλος πάντων “πάνσοφες” συνταγές για το πώς θα ζούμε και τι θα κάνουμε; Ε, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε να “ξεκολλάμε” από τα πολλά πρέπει των άλλων. Η ζωή είναι μια γιορτή της ελευθερίας μας και τη βιώνουμε με τους δικούς μας όρους, με όποιους θέλουμε εμείς και όπως θέλουμε εμείς.

Και αυτή την αλήθεια θα μας θυμίσει ο Μύθος το φετινό καλοκαίρι, χωρίς να χρειάζονται πολλά, παρά μόνο αυτά που μετράνε πραγματικά: Σωστή παρέα, καλή διάθεση, ένας παγωμένος Mythos και φύγαμε γι’ άλλα, γιατί μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τη ζωή από τη δική σου οπτική γωνία; Να ζήσεις το καλοκαίρι σου, όπως το θέλεις εσύ, να απολαύσεις κάθε στιγμή της μαγείας του, να “εκμεταλλευτείς” τη δροσιά του, γιατί μπορεί να στην προσφέρει;

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, αλλά και κάθε καλοκαίρι που πέρασε κι ακούμπησε, ο Μύθος πίστεψε και πιστεύει σ’ όλα αυτά που κάνουν καλό στη διάθεσή μας και μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας και στους άλλους.

Άλλωστε, όπως λένε, όλοι πιστεύουν σε κάτι και να σου πω σε τι πιστεύει ο Μύθος; Πως τώρα είναι η ώρα να τα αφήσουμε όλα πίσω και να απολαύσουμε έναν παγωμένο Μύθο!

Ο Μύθος πιστεύει:

1. Στα πάρτι με δυνατή μουσική.

Γιατί στις καλύτερες εμπειρίες μας, είμαστε εμείς με αφτιά που βουίζουν και είναι ξημέρωμα, γιατί ακόμα κι αν η μουσική σταμάτησε, ο παλμός μένει ζωντανός για ώρες. Γιατί καλές κι οι λέξεις, αλλά η δυνατή μουσική εκφράζει τις σκέψεις μας καλύτερα.

2. Στα μπαλκόνια που συζητούν περιμένοντας να έρθει ο Αύγουστος

Γιατί η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά από νωρίς και ξεκινά πάντα στο μπαλκόνι. Όταν η ζέστη παίρνει τα ηνία, εμείς το ζούμε αστική ραστώνη στα μπαλκόνια που περιμένουν Αύγουστο.

3. Στα μπάνια που κρατάνε μέχρι πολύ αργά

Γιατί η παραλία γίνεται πιο μαγική όταν “πέφτει” ο ήλιος κι ακόμα πιο μαγική όταν “σκάει” το φεγγάρι.

4. Με φίλους παίζοντας σα να μην υπάρχει αύριο

Γιατί μέσα σε κάθε ενήλικα ζει ένα παιδί, που ξυπνάει κάθε καλοκαίρι.

5. Στις βραδιές με την παρέα που φτάνουν ως τα ξημερώματα

Γιατί μόνο ξενυχτώντας με φίλους, μπορείς να καταλάβεις πόσο αξίζει να χάνεις τον ύπνο σου μερικές φορές.

Εάν ψήθηκες και εσύ, προλαβαίνεις ακόμα να μπεις στην κλήρωση που τρέχει ο Μύθος! 15 νικητές θα κερδίσουν από ένα δώρο, το οποίο περιλαμβάνει 1 διπλό 5ήμερο πακέτο στο Gold Camping του χώρου διεξαγωγής και την σκηνή διαμονής! Πρόλαβε το!

https://www.facebook.com/watch/?v=350930108914054 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;