Φοιτητικό σπίτι: 5 τρόποι για να το διατηρήσεις δροσερό!

Από neolaia.gr Team 8 Ιουλίου 2019

Με τους τρόπους αυτούς μπορείς να κρατήσεις δροσερό το φοιτητικό σπίτι σου!

Το φοιτητικό σπίτι θα είναι πάντα αυτό με το οποίο θα έχεις καταφέρει να μάθεις όλα τα lifehacks που χρειάζεσαι για να περάσεις τέλεια στη ζωή σου αλλά και να μάθεις πράγματα.

Το καλοκαίρι έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς κλίση ζέστη έχει και πόσο θα θέλαμε να αράξουμε μέσα σε ένα igloo για να έχουμε την κατάλληλη θερμοκρασία.

Στο σπίτι μας προσπαθούμε τους καλοκαιρινούς μήνες, να κάνουμε ότι καλύτερο μπροούμε για να υπάρχει δροσιά και να μην καταναλώνουμε πολύ ρεύμα, διότι κοστίζει αρκετά. Όμως, εκτός από οικονομία, δεν είναι καλό και για την υγεία μας το air-condition!

Αν το φοιτητικό σπίτι που μένεις είναι καυτό από τις θερμοκρασίες που υπάρχουν, τότε τσέκαρε τους παρακαλώ τρόπους για να υπάρξει κάποιο ψύχος!

1. Πάρε έναν ανεμιστήρα και κρέμασε μπουκάλια τα οποία έχεις γεμίσει. Κάνε πολύ ψιλές τρύπες σε διαφορά σημεία και νιώσε τη δροσιά του νερού!

2. Ρύθμισε το air-condition σε νορμαλ θερμοκρασία και όχι στη χαμηλότερη. Θα δεις πως θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα και θα δροσιστείς πιο γρήγορα.

3. Άφησε ανοιχτά όλα τα παράθυρα!

4. Οι κουρτίνες είναι αυτές που θα σε σώσουν. Χρησιμοποίησετε τες όταν έχεις τα παράθυρα ανοιχτά και θα απορροφήσουν τη ζέστη.

5. Οι τέντες υπάρχουν για κάποιον λόγο! Χρησιμοποίησετε τες! Αν πάλι δεν έχεις; Τότε να ξέρεις πως υπάρχουν φυτά που προφέρουν «δροσιά» και θα σε βοηθήσουν πολύ.

Δες ακόμα: Φοιτητικό σπίτι: 10 συμβουλές για να διαμορφώσεις τον χώρο σου όπως θέλεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486