Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Με ταλέντο και έμπνευση από τις 8 μέχρι τις 15 Ιουλίου

Από neolaia.gr Team 8 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 8 – 15 Ιουλίου

Με ταλέντο και έμπνευση

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, ανάμεσα στις δύο εκλείψεις, ξεκινά με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή και με φόρτιση συναισθημάτων.

Είναι μία εβδομάδα που μας καλεί για ενδοσκόπηση και απολογισμό, αν και πολλά θα κριθούν μετά την έκλειψη της 16ης του μηνός, όπως θα περιγράψουμε σύντομα.

Ωστόσο, υπάρχουν γόνιμες όψεις και συνδυασμοί, με τις προκλήσεις των αντιθέσεων και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, τονίζοντας το ταλέντο μας και προσδοκώντας σε μία διαφορετική εκτίμηση των επιθυμιών. Η υλοποίηση ενός ονείρου, κρίνεται σε σωστή βάση και τα λάθη του παρελθόντος μπορεί να γίνουν μαθήματα για αποφυγή σπατάλης της ενέργειας και της έμπνευσης.

Προκαλούνται συναισθήματα, προκειμένου να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα από δονήσεις εσωτερικές. Προβάλλεται μία φανταστική πραγματικότητα ή μία εσωτερική πραγματικότητα. Γι’ αυτό και συνδέονται οι προκλήσεις των ημερών, με την Τέχνη. Είναι η δόνηση μέσω του ήχου και των χρωμάτων, μέσω της μουσικής και της εικόνας. Όλα όσα μας ενδιαφέρουν, έχουν να κάνουν με την εσωτερική αναζήτηση, την Τέχνη, την έμπνευση και τη δημιουργία…

Εκείνο που μπορεί να αποδώσει στα μέγιστα, είναι η δημιουργική έφεση. Όσοι ασχολούνται με την Τέχνη, με την συγγραφή, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αλλά… ακόμη κι αν δεν εκφράζουμε κάποιο ταλέντο, μπορούμε να απολαύσουμε την Τέχνη, διαβάζοντας ένα βιβλίο, ακούγοντας μουσική, βλέποντας μία κινηματογραφική ταινία ή μία θεατρική παράσταση. Η έμπνευση των δημιουργών είναι αυτή που γεμίζει πληρότητα την ψυχή!

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσαμε να…

-Ασχοληθούμε με τον διαλογισμό, την αυτοσυγκέντρωση, την γιόγκα, την ανάλυση και τις πνευματικές αναζητήσεις.

-Να κλείσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν και μας ταλαιπωρούν

-Να χαλαρώσουμε από τον ρυθμό της έντασης της καθημερινότητας και να σκεφθούμε προσωπικές μας ανάγκες

-Να κάνουμε απολογισμό

-Να ρυθμίσουμε τις αδυναμίες μας, μέσα από εσωτερική άσκηση

-Να κατανοήσουμε τους άλλους, αφού είμαστε παρατηρητές κι όχι επικριτές της ζωής τους

-Να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες ή να διεισδύσουμε σε γνώσεις

-Να βρεθεί λύση μέσω της έμπνευσης σε μία ασαφή υπόθεση

-Να κάνουμε ένα καλλιτεχνικό έργο

-Να παρακολουθήσουμε ένα καλλιτεχνικό γεγονός

-Να γράψουμε τις σκέψεις μας

-Να νιώσουμε βαθιές συναισθηματικές δονήσεις

-Να ξεφύγουμε με ενδιαφέρουσες ασχολίες από την πεζή καθημερινότητα και τις έγνοιες

-Να ταξιδέψουμε νοερά εκεί όπου θα νιώσουμε χαλάρωση, ανάταση ψυχής

-Να θέσουμε τις βάσεις για την υλοποίηση ενός οράματος

Μία ενδιαφέρουσα και χρήσιμη περίοδος, για κάθε περίπτωση…Ας την εκμεταλλευτούμε με σύνεση και περίσκεψη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Η σύνθεση των ημερών σας οδηγεί να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με υπομονή.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο στενό σας ή στον κοινωνικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η περίοδος που διανύουμε, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας προβληματίσουν. Από κάποιους εμπνέεστε… Αν νιώσετε πως δεν σας εμπνέουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.

Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε πνευματικά σε νέους ορίζοντες. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι

Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξει ενδιαφέρον για νέα ξεκινήματα, στα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον και σας έχουν απογοητεύσει.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις, όμως μην εξιδανικεύετε…Θα νιώσετε «προδομένοι» στις προσδοκίες σας.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486