Ασημίνα Ουστάλλι: Όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Master Chef για την προσωπική της ζωή!

Από neolaia.gr Team 8 Ιουλίου 2019

Η Ασημίνα Ουστάλλι μίλησε για τα προσωπικά της και έκανε μερικές αποκαλύψεις!

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι μία από τις παίκτριες του Master Chef 2019 που αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό. Και κάθε της συνέντευξη γίνεται αντικείμενο για συζήτηση. Έτσι, η πρώην παίκτη του διαγωνισμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου για… την προσωπική της ζωή, αλλά και τη καριέρα της μετά το παιχνίδι!

Η Ασημίνα Ουστάλλι μίλησε για όλα. Ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για το πώς είναι στα προσωπικά της. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Master Chef 2019 δήλωσε:

«Δουλεύω σε ένα εστιατόριο στην παραλιακή από το πρωί μέχρι το απόγευμα και μετά, από το απόγευμα μέχρι το βράδυ δουλεύω σε άλλο μαγαζί στην παραλιακή.»

Ενώ, για την προσωπική της ζωής δήλωσε τα παρακάτω:

«Εντάξει, δεν μπορούμε να πούμε σχέση όταν γνωρίζεις τον άλλον πάρα πολύ λίγο. Έχουμε βγει ελάχιστες φορές, γιατί όπως είπα, δεν έχω χρόνο, ούτε εκείνος έχει πάρα πολύ. Οπότε, λίγο το βράδυ αν βρεθούμε για μια δυο ώρες, όχι παραπάνω. Αλλά σχέση δεν έχω.

Για να πεις ότι έχει σχέση πρέπει να είσαι καιρό με τον άλλον και να τον γνωρίσεις. Εγώ κλείνω δύο εβδομάδες, οπότε σχέση δεν την λες ακριβώς.

Ο Πάνος είπε ότι έχω σχέση για να βγάλει τη «βρώμα» που είχε βγει για μας.»

Δες και το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες ακόμα: Η Ασημίνα Ουστάλλι συμμετέχει σε ένα βίντεο κλιπ και πρέπει να το δεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486