Εθνικές Εκλογές 2019: Κάλπη κλάπηκε από εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια!
Εθνικές Εκλογές 2019: Δείτε αναλυτικά!

Οι κάλπες για τις Εθνικές Εκλογές 2019 έκλεισαν πριν λίγη ώρα. Μετά την ανακοίνωση των exit polls στις 19:00, έγινε γνωστό ότι στα Εξάρχεια υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο.

Πριν από λίγο στα Εξάρχεια, πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για τις Εθνικές Εκλογές 2019, αναρχικοί εισέβαλαν στο 33ο εκλογικό κέντρο στην οδό Κωλέττη 35, άρπαξαν την κάλπη και έτρεξαν να εξαφανιστούν. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως.

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις! Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι πρόκειται να γίνει στις περιοχές αυτές που κλάπηκε η κάλπη!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, οκτώ άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στον χώρο και έκλεψαν την εν λόγω κάλπη. Ενώ, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πριν τους σταματήσουν αστυνομικοί.

Οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων αλλά και της κάλπης, προκειμένου αυτή να επιστραφεί στο εκλογικό τμήμα.

Μάλιστα, υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι εκλάπη και δεύτερη κάλπη στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε διπλανό εκλογικό τμήμα, στις οδούς Μπενάκη και Αραχώβης, υπήρξε ακόμη μία επίθεση αναρχικών που έκαναν ζημιές και βανδαλισμούς. Σε αυτό το εκλογικό τμήμα δεν κατάφεραν να αρπάξουν την κάλπη.

Μείνε συντονισμένος για περισσότερα αποτελέσματα και νέα για τις Εθνικές Εκλογές στο neolaia.gr!

Δες ακόμα: Exit Poll 2019: Έδρες και ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;