5 τρόποι για να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο διάβασμά σου μέσα στο καλοκαίρι!
Το να συγκεντρωθείς για να διαβάσεις το καλοκαίρι είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο!

Αν είσαι φοιτητής και χρωστάς αρκετά μαθήματα ή θέλεις να πάρει πτυχίο, τότε ξέρεις ότι το διάβασμα δε σταματάει ούτε μέσα στο καλοκαίρι. Πρέπει να βάλεις όλη σου τη δύναμη και να συγκεντρωθείς για να πετύχεις τον οποιοδήποτε στόχο σου.

Το να διαβάζεις με 40 βαθμού κελσίου και όλοι να είναι στις παραλίες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Γι αυτό, πρέπει να βρεις κάποιες λύσεις για να καταφέρεις να διαβάσεις μέσα στο καλοκαίρι και να πετύχεις όλους σου τους στόχους!

1. Διάβασε πρωί και βράδυ

Νωρίς το πρωί και το βράδυ που δεν έχει τόσο ζέστη είναι οι καταλληλότερες ώρες της ημέρας για να διαβάσεις. Θα έχει αρκετή δροσιά ώστε να μην σκας από τη ζέστη και θα μπορείς να συγκεντρωθείς πιο εύκολα!

2. Πάρε το βιβλίο μαζί σου στην παραλία

Είναι ένας τρόπος για να διασκεδάσεις και να διαβάσεις ταυτόχρονα. Μπορείς να πας σε μία παραλία, να πάρεις έναν καφέ, να ρίξεις μία βουτιά και μετά να γυρίσεις στην ξαπλώστρα σου και να διαβάσεις. Η ηρεμία της θάλασσας θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς. Αν δεν έχει και ενοχλητικούς τριγύρω που φωνάζουν!

3. Μην κάνεις ψυγείο το δωμάτιο σου

Άνοιξε το air condition για να είναι δροσερά, αλλά μην το κάνει ψυγείο το δωμάτιο σου. Βάλε μία θερμοκρασία που είναι δροσερή, αλλά όχι υπερβολικά κρύα!

4. Διάβασε από σημειώσεις

Αφού έχει διαβάσει ήδη για προηγούμενη εξεταστική το μάθημα, είναι σίγουρο ότι θα θυμάσαι κάποια πράγματα. Οπότε, βρες σημειώσεις και διάβασε από κει. Δες και παλιά θέματα που θα σε βοηθήσουν σίγουρα για το που να επικεντρωθείς!

5. Κάνε μία αποχή από τα social media

Το να βλέπεις ευτυχισμένες φωτογραφίες των άλλων και stories από παραλίες και διακοπές, δε θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Οπότε, για λίγο διάστημα άστο στην άκρη και ασχολήσου με κάτι άλλο. Δες ταινίες, σειρές ή διάβασε άρθρα στον ελεύθερό σου χρόνο!

Δες ακόμα: 4 τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να διαβάσεις στην εξεταστική αυτή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;