Η τρίτη σεζόν του Stranger Things είναι κι επισήμως στο Netflix
Οκτώ ολοκαίνουρια επεισόδια Stranger Things κυκλοφόρησαν στο Netflix και θα προσπαθήσουμε να μη τα δούμε όλα μονοκοπανιά

Tο Stranger Things είναι από τις πιο γκαραντί επιτυχίες του Netflix και έχει κερδίσει (δικαίως) ένα μεγάλο κοινό παγκοσμίως. Το “πάντρεμα” επιστημονικής φαντασίας και περιπέτειας που θυμίζει ταινία των 80s, όπως το E.T. και το Jurassic Park, καθιστά το Stranger Things ως μια από τις πιο επικές καλτίλες της ποπ κουλτούρας, καλτίλα νοσταλγική, με τον πιο ευρηματικό και γλυκό τρόπο.

Και επιστρέφει δυναμικά με τρίτη σεζόν, ω ναι, όπως είχε ούτως η άλλως γνωστοποιηθεί πριν λίγο καιρό, με την κυκλοφορία του πολλά υποσχόμενου τρέιλερ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πριν δούμε, λοιπόν, σχεδόν μονοκοπανιά και τα οκτώ ολοκαίνουρια επεισόδια του νέου κύκλου, ας κάνουμε ένα μίνι recap σε όσα είδαμε να διαδραματίζονται στις δύο προηγούμενες σεζόν.

Η πρώτη σεζόν βασίστηκε στη ρομαντική νοσταλγία των 80s movies, κάνοντας άπαντες να μιλάνε για τη φάση, ενώ στον δεύτερο κύκλο, για να τα πούμε με συντομία, επιστρέψαμε στο Hawkins της Ιντιαάνα, όπου είχαμε αμερικάνικο Halloween το 1984, περίπου έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. O μικρός και γλυκούλης Will καταλαμβάνεται από το πνεύμα του τέρατος – σκιά, η μητέρα και ο αδελφός του έκαναν τα πάντα για να διώξουν μακριά το κακό και η Θεά της σειράς, αγαπημένη μας Eleven, σε ένα μεγαλειώδες come back, κλείνοντας την πύλη του Upside Down.

Αν κρίνουμε, λοιπόν, και από το  trailer της 3ης σεζόν, μη έχοντας δει ακόμα τα καινούρια επεισόδια της, κάτι μας λέει ότι μας περιμένει άλλη μια σειρά συναρπαστικών γεγονότων.

Cannot wait για το πώς θα εξελιχθεί η πλοκή μετά την δεύτερη σεζόν, πώς θα αντηχεί στ’ αφτιά μας η φωνή του τέρατος, είμαστε έτοιμοι για τα υπέροχα metaphysics στοιχεία, τα εφέ και τις σκηνές της σειράς, ελπίζοντας να μη δούμε και τα 8 επεισόδια κατευθείαν.

Δες ακόμα: Ετοιμάσου! Η επιτυχημένη σειρά κόμικ Sandman του Neil Gaiman έρχεται στο Netflix!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;