Ετοιμάσου! Η επιτυχημένη σειρά κόμικ Sandman του Neil Gaiman έρχεται στο Netflix!
Η άκρως επιτυχημένη σειρά κόμικ "Sandman" του Neil Gaiman έρχεται στις οθόνες μας από το Netflix!

Η σειρά κόμικ “Sandman” του Neil Gaiman αποτελεί ένα από τα καλύτερα κόμικς όλων των εποχών. Είναι ένα κόμικ που μπορείς να διαβάσεις κι εσύ που δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με αυτά. Βέβαια, τώρα είναι και η κατάλληλη εποχή για να το διαβάσεις, αφού το Netflix ανακοίνωσε την μεταφορά του σε τηλεοπτική σειρά!

Η βασική ιστορία του κόμικ έχει να κάνει με τον Μορφέα, τον άρχοντα των ονείρων, και την οικογένειά του που είναι: Ο Θάνατος, Η Επιθυμία, Η Απόγνωση, Το Παραλήρημα, Ο Όλεθρος και Το Πεπρωμένο. Η ιστορία είναι πολυεπίπεδη και διαφορετική και αξίζει τον χρόνο σου!

Το σενάριο της σειράς αυτής θα υπογράψει ο Άλαν Χάινμπεργκ, που ήταν και σεναριογράφος της “Wonder Woman”. Μάλιστα, αναμένεται και ο δημιουργός του κόμικ. Neil Gaiman θα συμμετέχει στη δημιουργία του σεναρίου.

Ο Gaiman, πέρα από τη συμμετοχή του στο σενάριο, θα είναι υπεύθυνος παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς μαζί με τον Ντέιβιντ Γκόγιερ, ο οποίος αρχικά είχε επιστρατευθεί για να μεταφέρει την ιστορία στη μεγάλη οθόνη για τη New Line με πρωταγωνιστή τον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ. Το πρότζεκτ αυτό, όμως, ακυρώθηκε το 2016 λόγω δημιουργικών διαφορών.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Warner έκλεισε συμφωνία με το Netflix για την τηλεοπτική σειρά “Sandman”. O αριθμός των επεισοδίων δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο φήμες αναφέρουν ότι το κόστος της παραγωγής είναι αρκετά μεγάλο, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ σε τηλεοπτική παραγωγή της DC.

Και αν κρίνουμε από το υλικό που υπάρχει στον κόσμο που έχει δημιουργήσει ο Gaiman, τότε, μάλλον, το ετοιμάζουν για να γίνει η επόμενη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της πλατφόρμας!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Netflix has just signed a deal with Warner Bros. Television to adapt Sandman into a live-action TV show. Writer Allan Heinberg will act as showrunner on the Sandman series, while author Neil Gaiman and David Goyer (The Dark Knight) serve as executive producers. The deal between Netflix and Warner Bros. has been described “as a massive financial commitment” and will make Sandman the “most expensive TV series” produced by DC Entertainment. #Sandman #DCcomics #Vertigo #DCvertigo #DCentertainment #Netflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DC Comics (@dcnewsfeed) στις

Δες ακόμα: Τα καλύτερα κόμικς με υπερήρωες που πρέπει να διαβάσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;