4 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να σπάσεις την ανία της Τετάρτης!

Από neolaia.gr Team 3 Ιουλίου 2019

Η Τετάρτη είναι μία από τις πιο δύσκολες μέρες της εβδομάδας! Αυτοί οι τρόποι θα σε βοηθήσουν να την κάνεις λίγο πιο εύκολη!

Η Τετάρτη είναι η μέση της εβδομάδας και αποτελεί την πιο δύσκολη μέρα για όλους. Δεν έχεις διάθεση να δουλέψεις, βλέπεις ότι έχεις ακόμη δύο μέρες μπροστά σου και απελπίζεσαι!

Είναι ένα αίσθημα που όλοι το έχουν και δε φεύγει ποτέ. Κατά την άποψη του αρθρογράφου, η Τετάρτη είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας!

Πάμε να δούμε, όμως, πώς θα τα βγάλουμε πέρα την μέρα αυτή;

1. Κάνε κάτι διαφορετικό

Κανόνισε κάτι για κάθε Τετάρτη! Κλείσε εισιτήρια για σινεμά ή θέατρο. Πήγαινε σε μία συναυλία! Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα σε κάνουν να θέλεις να έρθει η μέρα αυτή και, πλέον, δε θα τη βλέπεις σαν ένα τεράστιο βάρος!

2. Μην γκρινιάζεις συνέχεια

Δεν έχει νόημα να κοιτάς συνέχεια το ρολόι σου και να λες η ώρα δεν περνάει. Ή να γκρινιάζεις συνέχεια στους άλλους ότι είναι ακόμη τετάρτη! Δες το πράγμα με άλλη ματιά. Δες το όλο λίγο πιο θετικά! Ότι είναι μία μέρα και αυτή που πρέπει να περάσει!

3. Δες τη θετική πλευρά

Είναι Τετάρτη, οπότε έχεις δύο μέρες ακόμα και μετά έρχεται Σαββατοκύριακο! Θα μπορέσεις να ξεκουραστείς και να κάνεις τα πράγματα που δεν προλαβαίνεις μέσα στην εβδομάδα. Αν δεις τη θετική πλευρά, θα καταφέρεις να απομυθοποιήσεις και την μέρα αυτή στο μυαλό σου!

4. Σπάσε τη ρουτίνα

Κάθε μέρα έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο ακολουθείς. Γενικά, στους ανθρώπους δεν μας αρέσει να ξεφεύγουμε πολύ από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα! Αλλά, η Τετάρτη είναι η μέρα που πρέπει να βγεις από τη βολή σου. Αν κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, θα βαρεθείς σίγουρα και όταν θα φτάσει η μέρα αυτή θα θέλεις να έρθει όσο πιο γρήγορα το ΣουΚου. Ενώ, αν σπάσεις τη ρουτίνα, ειδικά την Τετάρτη, θα αποκτήσεις μία διαφορετική και ξεχωριστή διάθεση για τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας!

Δες επίσης: 5 συμβουλές για να κάνεις την εβδομάδα σου απλά υπέροχη!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486