7 πράγματα που δεν αντέχουμε το καλοκαίρι!
Όσο και να μας αρέσει το καλοκαίρι, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν τα αντέχουμε!

Το καλοκαίρι έφτασε και, ενώ, είναι μία από τις πιο αγαπημένες εποχές όλων μας υπάρχουν και αρκετά πράγματα που δεν μας αρέσουν σε αυτό. Ναι, έχει τόσα πολλά καλά, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που… δεν τα αντέχουμε!

Δεν τα μπορούμε και, πιστεύω, ότι όλοι συμφωνούμε για το ποια είναι αυτά!

1. Η ζέστη

Αυτή η ζέστη που δε σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Που φυσάει και σου έρχεται καυτός αέρα στο πρόσωπο σου. Δεν το αντέχεις. Ιδρώνεις, πρέπει να βάζεις αποσμητικό ανά πέντε λεπτά και όλα τα ρούχα σου γεμίζουν ιδρώτα μετά από λίγο από όταν τα έχεις φορέσει!

2. Η άμμος

Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω μεγάλο θέμα. Όταν, ειδικά, βγαίνω από τη θάλασσα και κολλάει πάνω στα πόδια μου και γίνεται αυτό το πράγμα που είναι και λίγο σαν λάσπη! Βότσαλα και πάλι βότσαλα! Κι ας καίνε παραπάνω!

3. Το τακ- τουκ από τις ρακέτες

Πας στην παραλία! Έχεις κάνει τη βουτιά σου, έχεις βάλει το λάδι σου και ετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις! Κλείνεις τα μάτια σου και από το πουθενά ακούς τακ- τουκ. Μην μου πεις όχι! Είναι άκρως εκνευριστικά!

4. Τα πολλά παιδάκια στην παραλία

Τα παιδάκια τα αγαπάμε! Αλλά, όταν βρίσκονται πολλά μαζί σε ένα μέρος έχουν την τάση να φωνάζουν. Κι έτσι, τα Σαββατοκύριακα οι παραλίες είναι κάτι που δεν πλησιάζεις. Μόνο το απόγευμα μπορείς να πας!

5. Τα κουνούπια

Κοιμάσαι και έχει μία πολύ ωραία δροσιά από το παράθυρο που έχεις αφήσει λίγο ανοιχτό γιατί δε θέλεις να κοιμηθείς με το air condition. Και ξαφνικά ακούς στο αυτί σου ένα βουητό που σε ετοιμάζει για μία μάχη! Σηκώνεσαι και αρχίζεις και κυνηγάς το κουνούπι σε όλο το δωμάτιο. Δεν το βρίσκεις! Κοιμάσαι! Το πρωί έχεις τουλάχιστον δέκα τσιμπήματα!

Πήρε την εκδίκησή του!

6. Οι κατσαρίδες

Εντάξει! Κλείνεις σπίτι και φεύγεις από τη χώρα! Είναι το έντομο που πιστεύω ότι όλοι μας όταν το βλέπουμε παθαίνουμε ένα μικρό σοκ. Μετά καταλαβαίνουμε ότι είναι ή αυτό ή εμείς και αποφασίζουμε να το κυνηγήσουμε! Αν πετάει, τότε καλύτερα να αλλάξεις σπίτι!

7. Οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Τα ΜΜΜ το καλοκαίρι μαζεύουν πολύ κόσμο. Κάτι οι τουρίστες, κάτι αυτοί που τα χρησιμοποιούν έτσι κι αλλιώς στην καθημερινότητά τους, βλέπεις ότι μαζεύεται ξαφνικά πολύ κόσμος. Και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Ζέστη, ιδρώτας και ο ένας πάνω στον άλλο. Καλύτερα να πας με τα πόδια! Ειδικά, αν δεν έχει air condition!

8. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Να δουλεύεις και να βλέπεις stories με αυτούς που ακολουθείς σε παραλίες και πισίνες! Είναι κάτι εκνευριστικό και ζηλεύεις! Πολύ μάλιστα!

Δες ακόμα: 5 βασικοί λόγοι που μας αρέσει τόσο πολύ καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;