Αυτό το Πανεπιστήμιο θα διδάσκει Harry Potter και έχουμε στείλει ήδη την αίτησή μας!
Επιτέλους! Ο Harry Potter μπαίνει και στα Πανεπιστήμια!

Με τον Harry Potter είχες κόλλημα από μικρό παιδί! Λάτρευες να χάνεσαι με τις ώρες στον μαγικό κόσμο που έπλασε τόσο αριστοτεχνικά η J. K. Rowling και να βλέπεις με δέος τις ταινίες του μικρού μάγου. Οπότε, τα νέα αυτά θα σε συναρπάσουν!

Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη μία σειρά βιβλίων με τον αγαπημένο μας μάγο, αλλά μία ανακοίνωση ότι, πλέον, ο Harry Potter θα γίνει Πανεπιστημιακό μάθημα! Πιστεύω ότι, ήδη, έχεις φτιάξει βαλίτσες για να πας σε αυτό το Πανεπιστήμιο!

Στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πανεπιστήμιο Lynchburg αλλάζουν το πρόγραμμα σπουδών τους για να απευθύνεται σε μαθητές του 21ου αιώνα. Κι έτσι, αποφασίστηκε να μπει και το μάθημα “Harry Potter and the Good Life”.

Πρόκειται για ένα μάθημα που θα βάζει τους μαθητές να διαβάζουν τα άκρως επιτυχημένα βιβλία της J. K. Rowling σε συνδυασμό με έργα φιλοσόφων και παλιότερα κλασσικά βιβλία. Μάλιστα, θα τους ζητείται να βρουν τις συνδέσεις ανάμεσα στα έργα αυτά και στην εξέλιξη της λογοτεχνίας και του γραπτού λόγου!

Ακούγεται ενδιαφέρον, αν με ρωτάς!

Όπως ανέφερε ο Dr. Sharon Foreman, υπεύθυνος για το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου:

“Είναι προσανατολισμένο προς μαθητές του 21ου αιώνα που, πλέον, βγαίνουν προς μία παγκόσμια κοινωνία και, έτσι, θέλουμε τα μέλη του διδακτικού προσωπικού, οι φοιτητές και όλοι οι άνθρωποι του Πανεπιστημίου, να ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει αυτό και να το βιώσουν από πρώτο χέρι.”

Εγώ λέω να πάω να κάνω μία αίτηση εγγραφής γι αυτή τη σχολή!

Δες ακόμα: Harry Potter – Wizards Unite: 9 «μαγικά» πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το νέο παιχνίδι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 0