Μία καθηγήτρια φυσικής έκανε ένα απίστευτο πείραμα και άφησε άφωνους τους μαθητές της!

Από neolaia.gr Team 3 Ιουλίου 2019

Μακάρι να μαθαίναμε όλοι με αυτόν τον τρόπο φυσική!

Η φυσική δεν ήταν και το πιο αγαπημένο σου μάθημα στο σχολείο. Την έβρισκες αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη. Το μόνο που σου άρεσε ήταν όταν κάνατε μερικά πειράματα! Γι αυτό μία καθηγήτρια σε σχολείο της Νέας Υόρκης αποφάσισε να κερδίσει το ενδιαφέρον των μαθητών της με ένα πρωτότυπο πείραμα!

Η κυρία Μάντεν είναι καθηγήτρια σε σχολείο στη Νέα Υόρκη. Όταν είδε ότι οι μαθητές της δεν ενδιαφέρονταν και τόσο για τη φυσική, αποφάσισε να τους παρουσιάσει ένα πρωτότυπο πείραμα. Με τον τρόπο αυτό θα τους κέντριζε το ενδιαφέρον και θα μάθαιναν και κάτι!

Η καθηγήτρια, λοιπόν, με τη βοήθεια ενός τρικ, θέλησε να συσχετίσει τη βαρύτητα με την πίεση που ασκείται στο νερό, κρατώντας ανάποδα ένα βαζάκι γεμάτο με νερό. Μάλιστα, όταν αφαίρεσε το κάλυμμα από την πάνω πλευρά του βάζου, το νερό δε χύθηκε στο θρανίο προκαλώντας τεράστια έκπληξη στους μαθητές της!

Όλοι έμειναν άφωνοι, προσπαθώντας να καταλάβουν πώς γίνεται αυτό. Η καθηγήτρια θέλησε να δείξει το πώς οι πιέσεις που δεχόμαστε από τη φύση επηρεάζουν διάφορα φαινόμενα.

Το μάθημα πιστεύω ότι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των μαθητών της!

Δες το απίστευτο πείραμα που έκανε η καθηγήτρια!

Δες ακόμα: ΕΛΣΤΑΤ: Αυτά είναι τα δύο πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα, είτε το πιστεύεις είτε όχι!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486