Εθνικές εκλογές 2019: Το νέο προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Από neolaia.gr Team 3 Ιουλίου 2019

Το προεκλογικό σποτάκι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εθνικές εκλογές 2019, που θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή στις 7 Ιουλίου!

Μια ομάδα νέων βρίσκεται σε αίθουσα εξέτασης, όπου η εξετάστρια με αυστηρό ύφος εξηγεί τους κανόνες και διαβάζει τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Γρήγορα οι εξεταζόμενοι συνειδητοποιούν πως ερωτήσεις και προτεινόμενες απαντήσεις είναι στημένες, αλλά και πως το «δικαίωμα» επιλογής μεταξύ της γαλάζιας ή της ροζ κόλλας είναι τουλάχιστον αστείο.

Τι θέση θα πάρουν στα ψευτοδιλήμματα που τους τίθενται;

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιστή στο ραντεβού της με κάθε κρίσιμη μάχη που καλείται να δώσει ο λαός, μπαίνει σφήνα στον στημένο προεκλογικό σκηνικό με ακόμα ένα no budget σποτάκι. Καλώντας τον κόσμο να μην τσιμπήσει στα εκβιαστικά διλήμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει την ανάγκη ανάπτυξης κινημάτων που θα διεκδικήσουν μια ζωή έξω από τη φυλακή της Ε.Ε. και του Ευρώ, χωρίς μνημόνια, χωρίς πολέμους.

Το σποτ γυρίστηκε συλλογικά και το κόστος του δεν ξεπέρασε το 1,5€. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ την παραγωγή υπογράφει για άλλη μια φορά η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms.

Τίτλοι τέλους: Γιώργος Παπαγκίκας

Σενάριο / σκηνοθεσία: Θάνος Καρβούνης

Παραγωγή: Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms

Δες ακόμα: Εθνικές εκλογές Ιούλιος 2019 – Αποτελέσματα: Mάθετε τα πάντα πρώτοι!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486