Δωρεάν η διέλευση από τα διόδια για τις Εθνικές εκλογές 2019

Από neolaia.gr Team 3 Ιουλίου 2019

Εθνικές εκλογές 2019: Ποιες ώρες θα διέρχονται δωρεάν τα οχήματα από τα διόδια στις 7 Ιουλίου;

Εθνικές Εκλογές 2019 απέχουν μόλις 4 μέρες μακριά και θα διεξαχθούν, όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε, αυτή την Κυριακή στις 7 Ιουλίου.

Πολλοί, λοιπόν, είναι αυτοί που, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην περιοχή και την πόλη, όπου είναι εγγεγραμμένοι, θα χρειαστεί να ταξιδέψουν οδικώς.

Ως προς αυτό και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, γνωστοποιήθηκε ότι την Κυριακή της 7ης Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές 2019, η μετακίνηση και διέλευση από τα διόδια θα είναι ελεύθερη.

Μάλιστα, αυτή τη φορά η διέλευση στα διόδια θα είναι δωρεάν για περισσότερες ώρες και θα ανοίξει από το Σάββατο, την προηγούμενη των εκλογών, Σάββατο 6 Ιουλίου. Όπως αναγράφεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές, «όλα τα οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης θα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς την καταβολή αντιτίμου για τα διόδια, από τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων όλων των έργων παραχώρησης, από την δωδεκάτη πρωινή (12.00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8.00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019».

Με βάση τη συμφωνία της Διακομματικής Επιτροπής των εθνικών εκλογών και προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταφορά των ψηφοφόρων την Κυριακή των εκλογών, αποφασίστηκε να ισχύσουν τα ίδια με τις πρόσφατες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και δημοτικές-περιφερειακές εκλογές.

Δες ακόμα: Εθνικές Εκλογές 2019: Αυτό το κουίζ θα σε βοηθήσει να δεις με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σου!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486