Ζήσε #kathemera τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας μέσα από το Playmotion
Εκπλήξεις, μουσική και ξεχωριστές εμπειρίες στο Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα της Amita Motion!

Η Amita Motion, γνωστή στους νέους για τη διαχρονική σχέση της με τη μουσική, φέτος δημιουργεί τη νέα μουσική πλατφόρμα Playmotion, μεταφέροντάς μας τα μοναδικά συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας όλη τη χρονιά! Με δράσεις, που θα ξεκλειδώνουν σταδιακά, #kathemera είναι πλέον Ημέρα Θετικής Ενέργειας, #kathemera η μουσική είναι κοντά μας, #kathemera είναι μια εμπειρία, #kathemera υπάρχουν ξεχωριστοί διαγωνισμοί για να μας εκπλήξουν.

Οι πρώτες ενέργειες στο Playmotion έχουν ήδη ξεκλειδώσει και μας καλούν όλους να λάβουμε μέρος! Κάθε μέρα 5 τυχεροί κερδίζουν μουσικά δώρα ή τα εισιτήριά τους για όποιο μουσικό γεγονός επιθυμούν μέσω του viva.gr, ενώ στις 31 Ιουλίου θα γίνει η ανάδειξη του Μεγάλου Τυχερού που θα κερδίζει ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας με έναν φίλο ή φίλη του, σε ένα από τα πιο hot events της Αμερικής, το Life is Beautiful!

Πώς κερδίζεις;

1. Βρίσκεις τον κωδικό κάτω από το καπάκι στις συσκευασίες 1lt Amita Motion
2. Μπαίνεις στο amitamotion.gr και τον καταχωρείς
3. Μπαίνεις στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο!

Οι ενέργειες του Playmotion όμως δε σταματούν εδώ! Μέσα από την ολοκαίνουρια και μοντέρνα μουσική πλατφόρμα έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις την Ελένη Φουρέιρα και τον ράπερ Lil Barty στη δημιουργία του νέου τους τραγουδιού. Το πιο δυνατό hit έρχεται και μεγάλοι διαγωνισμοί για να συμμετάσχεις στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού σε περιμένουν στο Playmotion. Είσαι έτοιμος;

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Διάσημοι youtubers και καλλιτέχνες «κρύβονται» στις συσκευασίες 330ml της Amita Motion και περιμένουν να τους ανακαλύψεις! Youtubers και καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει τις πιο μοντέρνες λίστες στο Spotify για όσους… ξέρουν που να ψάξουν! Θέλεις να μάθεις ποιοι είναι; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρεις με το Spotify app σου τους κωδικούς πάνω στις συσκευασίες και να απολαύσεις ατελείωτη μουσική, γεμάτη Θετική Ενέργεια, όλη μέρα!

Η νέα πλατφόρμα λανσάρεται με ένα δυνατό διαφημιστικό σποτ εμπνευσμένο από όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνουν οι παρευρισκόμενοι στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 13 χρόνια τώρα, κάθε χρόνο. Αποθέωση, έκπληξη, μουσική, εμπειρίες, επιτυχίες που δεν σταματούν. Με μια κινηματογράφηση που ξεχωρίζει για την φρέσκια και ρεαλιστική αισθητική της αλλά και για την ιδιαίτερη έμφαση στην τυπογραφία που απογειώνει το αποτέλεσμα. Το μοντάζ ακολουθεί τον ξέφρενο ρυθμό της μουσικής, παρασύροντας τον θεατή σε ένα κόσμο με δυνατές στιγμές, οι οποίες συνοδεύονται φυσικά από τη γεύση της Amita Motion.

Τώρα, #kathemera μουσική, εκπλήξεις και δυνατές εμπειρίες, μέσα από το Playmotion της Amita Motion.

Επισκέψου το Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα της Amita Motion

Δες το νέο τηλεοπτικό σποτ της Amita Motion εδώ

Facebook: Amita Motion
Instagram: amitamotion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: amitamotion.gr

Σχετικά με την Amita Motion

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων και ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά της. Εδώ και 13 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη Θετική Ενέργεια και την μουσική. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2018 έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής με πάνω από 70.000 νέους στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας. Αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε χρόνο στη μουσική σκηνή προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. Στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους, η Amita Motion έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα chips TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 47.3% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E και το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;