Το Southern Comfort μετατρέπει κάθε φιλί σε μέρος μιας σημαντιkiss φιλανθρωπικής ενέργειας
Παράγγειλε ένα Southern Kiss, απόλαυσε τη δροσιστική του γεύση και γίνε κι εσύ μέρος μιας σημαντικής ενέργειας που συνδυάζει την αγάπη του γλυκού ουίσκι με την αλληλεγγύη σε ανθρώπους που τη χρειάζονται

Είναι αλήθεια πως η νύχτα διατηρούσε ανέκαθεν μια ασύγκριτη ειδυλλιακή γοητεία σε όσους αναζητούσαν και αναζητούν διέξοδο από τις καλά προγραμματισμένες ρουτίνες της ημέρας. Η έξοδος το βράδυ, σε συνδυασμό με την εσωτερική μας παρόρμηση για έξαψη και συναίσθημα, χαλαρώνει τις άμυνες και μας αφήνει να αποκαλύψουμε τον εαυτό μας, με τους δικούς μας όρους και ρυθμούς, χωρίς να “θαμπώνονται” οι εκμυστηρεύσεις μας απ’ το φως της μέρας.

Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι η έξοδος το βράδυ είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια σύγχρονη μορφή “ιεροτελεστίας”. Μια ιεροτελεστία με τα δικά της “τοτέμ”, τις δικές της αναφορές και τα δικά της πρόσημα.

Ένα τέτοιου είδους τοτέμ δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας ποτό.

Γι΄αυτό άλλωστε και μια από τις συνηθέστερες ερωτήσεις γνωριμίας μεταξύ αγνώστων που φιλοδοξούν να γίνουν οικείοι, είναι το “Τι ποτό πίνεις” ή “Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό;”

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή, έχει σταθερό όνομα και πρόσωπο. Έχει ιστορική έμπνευση και συνέχεια, διαχρονική γεύση και εγγύηση στην απόλαυση.

Η απάντηση έρχεται από την πατρίδα της jazz και των συλλογικών αυτοσχεδιασμών. Από την εποχή του Ντιουκ Έλινγκτον και του Λούις Άμστρονγκ. Η απάντηση στην ερώτηση “Ποιο είναι τo αγαπημένο σου ποτό;” έχει όνομα και το όνομα είναι Southern Comfort. Μια συνταγή που ξεπηδά από τη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 19ου – αρχές 20ου αιώνα και συνδέει το όνομά της με το αμερικάνικο ροκ, τη μπλουζ, τη μυστηριακή γοητεία της τρομπέτας και του σαξοφώνου.

Η συνταγή του θρυλικού Southern Comfort “ταξίδεψε” από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, εξαπλώθηκε παντού ανά την υφήλιο και προστέθηκε στο “πάνθεον” των πιο γευστικών ποτών που συνοδεύουν τις βραδινές μας περιπλανήσεις.

Και αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή τη γεύση του Southern Comfort είναι βέβαια ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών του: Άρτια ισορροπία ανάμεσα στο ουίσκι, τα φρούτα και τα μπαχαρικά. Η γεύση του έχει τόσο πλούσια χαρακτηριστικά ώστε να σου θυμίζει και ουίσκι και λικέρ, αλλά και μαύρο ρούμι, λόγω των έντονων αρωμάτων του. Γιατί είναι ένα ποτό με γεμάτη γεύση και ευχάριστα αρώματα, ιδανικό για να το απολαύσεις σκέτο, με cola, με sprite, με χυμό πορτοκάλι, με σόδα ή με lime.

Υπάρχει, όμως και κάτι άλλο, που ενδεχομένως δε γνωρίζεις για το Southern Comfort κι αυτό αφορά την έμπνευση που προσέφερε το θρυλικό αυτό ποτό σε μια σπουδαία εθελοντική πρωτοβουλία.

Θα σου πω αμέσως σε τι αναφέρομαι.

Το φετινό καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό: Απίστευτη ζέστη και αλλεπάλληλες επιθέσεις κουνουπιών, μαλλιά που γίνονται τζίβα μετά το μπάνιο στη θάλασσα, ξυπολυσιά πάντα και παντού, ανέμελες βόλτες και ομαδικά παιχνίδια στην παραλία, βραδινές έξοδοι με φίλους, μουσική και χορός.

Και επειδή η διασκέδαση το βράδυ και τα αγαπημένα μας ποτά πάνε πακέτο, είναι δύσκολο να πούμε “όχι” σε ένα απολαυστικό, δροσιστικό cocktail, σαν αυτό που δημιούργησε πέρυσι το Southern Comfort.

Το νέο θρυλικό cocktail “SouthernKiss”, είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό ποτό, που φέρνει μαζί του την ενέργεια του A Kiss for a Good Reason και έρχεται για να συνοδεύσει τα ζεστά απογεύματα και βράδια του φετινού καλοκαιριού.

Ποια είναι η συνταγή του απολαυστικού cocktail SouthernKiss;

Παίρνεις ένα ψηλό ποτήρι και το γεμίζεις με πάγο. Στη συνέχεια, προσθέτεις 50 ml Southern Comfort και συνεχίζεις με 20 ml Cointreau. Στύβεις 15 ml φρέσκο χυμό lime, προσθέτεις 5-6 φύλλα μέντας ή δυόσμου, γεμίζεις μέχρι επάνω με Sprite και voila, ήρθε η ώρα να απολαύσεις ένα cocktail μοναδιkiss γεύσης!

Μπορείς να δοκιμάσεις το δροσερό Southern Kiss σε μια σειρά από συνεργαζόμενα bars στην Ελλάδα, αφήνοντας το δικό σου φιλί ή αποτύπωμα στον καμβά του A Kiss for a Good Reason.

Που θα βρεις, λοιπόν, το νέο απολαυστικό cocktail “SouthernKiss”;

Τα μαγαζιά που συμμετέχουν σ’ αυτή την πρωτοβουλία του Southern Comfort βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και σε περιμένουν να αφήσεις το δικό σου αποτύπωμα στον καμβά του A Kiss for a Good Reason. Ξεκινούν από Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και φτάνουν μέχρι τον Βόλο, τη Νάουσα, το Ναύπλιο, την Καβάλα, την Καστοριά, τη Ξάνθη και τα Τρίκαλα.

Στην Αθήνα, μπορείς να απολαύσεις το SouthernKiss στο Jungle Bar, στο Peñarrubia και στο ZaZ.

Στην όμορφη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, μπορείς να απολαύσεις το νέο cocktail SouthernKiss στο Cin Cin, στο Tribeca και στο Barley.

Tribeca, Θεσσαλονίκη

Στο Ναύπλιο, θα βρεις το νέο θρυλικό cocktail στο Rosso Music Cafe Bar

Βρες εδώ όλα τα bars στην Ελλάδα που είναι αρωγοί στην ενέργεια του A Kiss for a Good Reason.

Πρέπει να ξέρεις, όμως, ότι όλα αυτά δε γίνονται τυχαία! Αντιθέτως, η ενέργεια του Southern Comfort έχει έναν πολύ σαφή και συγκεκριμένο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να ενισχύσει την Κιβωτό του Κόσμου.

Το Southern Comfort, λοιπόν, θα μετατρέψει κάθε φιλί και κάθε αποτύπωμα σε αναπόσπαστο μέρος της φιλανθρωπιkiss ενέργειας, A Kiss for a Good Reason, προσφέροντας έτσι μια σημαντική οικονομική ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου, τον εθελοντικό οργανισμό που μεριμνά και προστατεύει μητέρα και παιδί.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός, εθελοντικός οργανισμός μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, με πανελλήνια εμβέλεια και προσφορά, ο οποίος δέχεται ηθική ή υλική συνδρομή στο έργο του, όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι αυτή, από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να δίνεται από καρδιάς και χωρίς την προσδοκία ανταλλαγμάτων.

Αν, λοιπόν, θέλεις να γίνεις κι εσύ μέλος αυτής της φιλανθρωπιkiss ενέργειας, τότε το SouthernKiss σου προτείνει να μοιραστείς το φιλί σου ή το αποτύπωμά σου για την Κιβωτό του Κόσμου, σε όλα τα ενημερωμένα bars και επιλεγμένα σημεία πώλησης του Southern Comfort.

Η ενέργεια του A Kiss For Good Reason, με οδηγό το θρυλικό cocktail του Southern Comfort, βρήκε συμμάχους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι “αγκάλιασαν” τον συλλογικό αυτό σκοπό, τόσο θεωρητικά όσο και με την έμπρακτη συμμετοχή τους: https://www.facebook.com/watch/?v=1644666502284718

Παράγγειλε, λοιπόν, ένα Southern Kiss, απόλαυσε τη δροσιστική του γεύση και γίνε έτσι κι εσύ μέρος αυτής της σημαντιkiss ενέργειας, που συνδυάζει την αγάπη του γλυκού ουίσκι με την αλληλεγγύη σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;