5 πράγματα που μας λείπουν από την παιδική μας ηλικία μέσα στο καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι στην παιδική ηλικία ήταν απλά μοναδικό!

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ αναπολείς λίγο την παιδική σου ηλικία την εποχή αυτή. Θυμάσαι τις μέρες που πέρναγες, τότε, ανέμελα και έκανες τα μπάνια σου.

Τότε, που όλα ήταν λίγο πιο απλά όλα και πιο αθώα. Βέβαια, τότε είχες και αρκετό καιρό διακοπές. Το σχολείο έκλεινε εκεί κάπου στα μέσα Ιουνίου και από τότε, μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη ήσουν σε μόνιμη κατάσταση διακοπών.

Κι επειδή, αναπολείς συχνά αυτή την ξέγνοιαστη παιδική ηλικία, ήρθαμε να δούμε τι μας λείπει περισσότερο από τα χρόνια αυτά!

1. Οι διακοπές

Ας μην κρυβόμαστε! Θυμάσαι τότε, που για σχεδόν τρεις μήνες, ήσουν διακοπές; Τότε, που τελείωναν όλα τόσο νωρίς και εσύ μπορούσες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα κάθε μέρα! Ήταν ευχάριστα και διαφορετικά. Έπαιζες στην άμμο και ήσουν τελείως ξέγνοιαστος!

2. Η κατασκήνωση

Αν δεν πήγαινες κατασκήνωση έχεις χάσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και μία διαφορετική εμπειρία. Μαθαίνεις πολλά πράγματα στις κατασκηνώσεις και βλέπεις τελείως διαφορετικές καταστάσεις από το να μένεις σπίτι και να μην κάνεις τίποτα.

3. Το χωριό

Επειδή οι γονείς σου δουλεύουν και μέσα στο καλοκαίρι, πολλές φορές, αν δεν πήγαινες κατασκήνωση, σε πήγαιναν στο χωριό. Ήταν η καλύτερή σου! Οι διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά σου άρεσαν γιατί σου έκαναν όλα τα χατίρια. Επίσης, η παρέα του χωριού σε περίμενε και ήθελες να τους δεις πώς και πώς.

4. Τα παγωτά

Ο γνωστός διαγωνισμός παγωτών. Κάθε Σεπτέμβρη που γύρναγες στο σχολείο “τσακωνόσασταν” για το ποιος ανάμεσα σε σένα και τους συμμαθητές σου έφαγε τα περισσότερα. Τα λάτρευες, τα λατρεύεις ακόμη, αλλά τώρα μπορεί να προσέχεις και λίγο για να μην πάρεις κιλά και τα λοιπά!

5. Τα παιχνίδια στην παραλία

Πλέον, στην παραλία κάνεις μία βουτιά και κάνεις και ηλιοθεραπεία. Άντε να παίξεις και καμία ρακέτα ή κανένα beach volley! Ενώ τότε, η παραλία ήταν σαν ένας μεγάλος παιδότοπος. Έτρεχες, βούταγες, έπαιζες με τα κουβαδάκια και η φαντασία σου ήταν το όριο!

Δες ακόμα: Netflix: Αυτές είναι οι 3 σειρές που θα σε καθηλώσουν αυτό το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;