Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ολική έκλειψη Ηλίου - 2 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη είναι προφανώς κοντά στα γενέθλιά σας. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε ανακατάταξη συνεργασιών και σχέσεων. Είναι στο χέρι σας. Κινήσεις σκοτεινών αντιπαλοτήτων, θα αποκαλυφθούν.

Οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν , το ίδιο και οι επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Οι στόχοι αλλάζουν και το κέντρο βάρους πέφτει σε νέα σχέδια που πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά. Για κάποιους από εσάς, μία σχέση μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε καυστικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε θέματα που προέχουν και σας έχουν κουράσει αρκετά.

Το δώρο της έκλειψης:

Γόνιμες ιδέες, πρακτικοί στόχοι, περισσότερο φως για έμπνευση και δημιουργία, ρομαντικές επαφές.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Βιώματα του χθες, ευαισθησίες σας που παραμελήθηκαν, θα είναι το βασικό στοιχείο που αναδεικνύεται με την έκλειψη. Αν έχετε δυσκολία στην καθημερινότητα, θα είναι βασικό να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Ας είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές. Αν έχετε υφισταμένους, ας είστε προσεκτικοί, καθώς δεν στηρίζουν το έργο σας. Παρασκηνιακές κινήσεις, θα αποκαλυφθούν. Ούτως ή άλλως και οι επόμενες εκλείψεις σας ενδιαφέρουν άμεσα.

Στην καριέρα, ξεκινά μία νέα σημαντική περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται σταδιακά.

Προηγούμενες σχέσεις ή κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση. Καλό θα ήταν να μην επιστρέψετε στο χθες, παρά μετά από αρκετή περίσκεψη.

Το δώρο της έκλειψης:

Προετοιμασία για μία ξαφνική άνοδο, εξέλιξη, σημαντική προοπτική.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη σας ευνοεί αρκετά, προδιαθέτει για υλοποίηση στόχων. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα στηρίξουν τα όνειρά σας, τα οικονομικά ή την εργασία σας. Προγραμματίστε σωστά, έχετε πρακτικές επιθυμίες, αναλυτική ικανότητα και καρποφορεί το έργο σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες επηρεάζουν θετικά, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να εξελίξετε τα όνειρά σας. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ούτως ώστε να λειτουργήσετε σωστά την περίοδο αυτή. Σχόλια και κριτική θα ενοχλούν, αλλά και θα ενοχλείστε κι εσείς.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη στην σχέση σας, ή νέες κατακτήσεις θα έρθουν, αν είστε μόνοι.

Το δώρο της έκλειψης:

Νέοι ορίζοντες για να νιώσετε ασφάλεια συναισθηματική και υλική.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;